Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valóban "le kell fejni" a kan...

Valóban "le kell fejni" a kan kutyákat időnként?

Figyelt kérdés

Egy kutyákkal foglalkozó fórumon olvastam, hogy megelőzendő a kan kutyák agresszivítását, "le kell fejni" őket. Konkrétan arra gondoltak, hogy ki kell verni a kutyának. Ez valóban igaz, vagy csak hülyíti valaki az embereket? Nekem egy négy éves Német Juhászkutyám van, de nem tapasztalok rajta agresszivítást.

26N

2021. okt. 10. 08:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
#8 Amit te írsz, kutya és macska részéről is, az nem párzási ösztön, hanem dominancia. Kutyának tiltani kell, mert tiszteletlenség és ez azt jelenti, ő a főnök. A macska meg ledominálja a kandúrokat(igen, úgy mint a kutyák). Egyébként ne hagyd kóborolni, tartsd telken belül.
2021. okt. 10. 09:56
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Hülyeséget írtak azon a fórumon.
2021. okt. 10. 10:01
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Ivartalanítás jobb.
2021. okt. 10. 10:12
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Én úgy tudom a lovaknak kell, falun elvileg sokan csinálják, de nem csinálnak belőle nagy ügyet.
2021. okt. 10. 10:18
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Link persze nem jön, kamu volt.
2021. okt. 10. 11:37
 16/23 anonim ***** válasza:
98%
Lovaknak sem kell kiverni, de herélt állatoknál időnként ki kell takarítani a felgyülemlett szegmát, mert bepálhat. Szerintem erre gondoltál 14-es.
2021. okt. 10. 12:05
 17/23 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy kell, ha agresszív akkor sem ez a a megoldás.
2021. okt. 10. 15:35
 18/23 anonim ***** válasza:
32%

Volt egy ugyanilyen kérdés, sokan mondták lótartók hogy ez természetes, és csak a pestieknek fura ez. Vidéken így megy.

Lehet lepontozni, akkor is ez az igazság!

2021. okt. 10. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Te azért vagy egy hatalmas ökör,mert egyáltalán számításba veszed,hogy ezt meg kell/lehet csinálni aki meg kiírta az azért mert a perverzióit még tanácsként és javaslatként osztogatja.

Aki zaklatja az állatát főleg ilyen formában pusztán,hogy "lenyugtassa" az egy zoofil!

Igen,olyan mint a pedofil,csak állatokat zaklat gyerek helyett.

Ha le akarod nyugtatni a kan kutyád ivartalanítsd ki,de ne rángasd a p*csét.Palid p*csét csapkodd,vagy a sajátodat ha rád jön az 5 perc..

2021. okt. 10. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:
25%
téged kéne kiherélni
2021. okt. 10. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!