Hol tudok kutyám számára teljesítményfüzetet igényelni? Vagy azt a kiállításokon adják?
Kiállításon vehetsz néhány 100 forintért, ha szeretsz sorbaállni.
Semmire nem jó, bármilyen oklevélhez úgyis le kell másolni az összes bírálati lapot és kártyát.
viszont ha nincs teljesítményfüzeted, akkor a törzskönyv hátuljára kell íratni a megszerzett eredményeket (ami elég hamar betelik...) szóval én ajánlom a teljesítmény füzetet! ha nem íratod be sehova (sem a teljesítményfüzetbe se a törzskönyvre) akkor nem fogadják el az elért címeket!!!!
egyébként kiállításokon tudsz venni.
Köszi a válaszokat!
Hétvégén be is szerzem mindegyikét! :)
tegnap 21:14
Kedves második válaszoló. Ez nem igy van, hogy rá kell iratni a törzskönyvre. Ha Championátus kérelmet adsz be, akkor le kell fénymásoltatni az összes birálati lapot, a kártyákkal együtt, + a tk. midkét oldala, és arra adják ki az oklevelet. Alombejelentőnél ugyanigy szükséges minden papir. A tk.-ra a tenyészthető minősitést irják rá, valamint az eü. szűrések eredményeit. Ugyhogy szerintem a teljesitményfüzet teljesen felesleges.
A törzskönyvre meg végképp nem kell semmit íratni csak a tenyészszemlét.
Kb. 30 champion bizonyítványunk van itthon és nincs egy darab teljesítményfüzetünk sem. A törzskönyveket pedig három esetben szoktam elővenni: Útlevél készítéshez, tenyészszemléhez és szűrésekhez. Minden más esetben elég a fénymásolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!