Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek lassan 4éves...

Mit tehetek lassan 4éves yorkimmal?

Figyelt kérdés

Kislányom lassan 2 éves lesz és már mióta haza hoztuk a kórházból a kis yorkink fél tőle pedig míg mi kórházba voltunk hoztunk neki lányom illatú textil pelust stb. Most már a lányom simogatná, szeretgetné, de a kutya nem hagyja elszalad. Sosem bántotta, nem húzta meg a farkát,szőrét semmi.

Tegnap mikor megpróbálta simogatni rámorgott egyre durvábban. Pedig direkt együtt öntjük a tálba az ételét, ad neki jutalom falatot. Sajnos kifogytunk, nincs ötletünk hogyan szerethetné még a kutyánk a lányunkat.

Pár éve volt nálunk családunk barátai a gyerekükkel. Ott a 3 éves kislány megrugdosta a kuyánkat, persze azonnal elzártam nem hagytam,hogy tovább folytassa a kislány.

Csak lehet emiatt fél a gyerekektől, mert nem csak a mi gyereküntől fél hanem mindegyiktől.

Nagyon köszönöm előre is a tanácsot!

2021. okt. 8. 13:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a nagyon sok hasznos választ!

Kedves Utolsó válaszoló!

Mikor a trauma történt nem volt gyermekünk és családban, barátok között sem.(csak ez az egy kislány akivel egyszer találkozott) Nem tudtuk, hogy mit okozott benne. A szomszéd gyerekek az én gyermekemmel kb egyidősek...

Egyébként nagyon barátságos, szófogadó imádnivaló kutyus aki szereti ha simogatjuk, szeretgetjük.

Köszönöm mégegyszer Mindenkinek!

2021. okt. 8. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
7%
Ki ne szeretné azt,ha simogatják és szeretgetik,ez nem valami pozitív tulajdonság.🤔
2021. okt. 8. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy meg csoda hogy nem verted meg azt a kölyköt amelyik megrugdosta a kiskutyádat. Én a haját téptem volna ki. Micsoda gonosz kölykök vannak...
2021. okt. 9. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!