Jogilag széttépheti a kutya a betörőt ha belép a magánterületre?
Ha kes van a betorocske hullaja kezebe,akkor nem itelnwk el…
Ilyenkor sajnos mar nem tudja elmeselni,ha veletlen nem o hozta magaval azt.
Ha körbe van táblázva,hogy vigyázat harapós kutya akkor sok szempontból nem tudnak támadni.
De így sem jössz ki jobban az ügyből,ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okoz a kutya,vagy öl is.
Nem ugyan az védeni a területet és elkergetni a betolakodókat,mint megölni mindent ami beteszi a lábát a kerítésen.
Ja,a te telked és minek megy be,de megölni azért nem ölheted.Kutyával sem.
Ez itt nem Texas ;D
És ez egyébként ember és ember közt is így megy.
Ha betörnek hozzád az birtokháborítás,garázdaság ha kárt is tesznek meg miegymás,ezzel mindel vádolható és feljelenthetőm
De ha pl te vered meg őt akkor te leszel bűntetve.Hiába a te házad nem önvédelemből verted meg.
Nagy f*szság sok esetben,mert ha nem támadnak meg és nem te sérülést vagy te okozol súlyosabb sérülést esetleg halált akkor hivatalosan te vagy a támadó,ő csak rosszkor van rossz helyen.
Hülyeség,tényleg! De így van,saját tapasztalat.
Utcán való verekedésnél is ugyan így jártam.Engem fenyegettek meg,engem állították félre,meg akartak késelni,DE mivel el tudtam szedni tőle a kést (csak 2 kis barna bőrű hülye gyerek volt..) én voltam onnantól akit elő szedtek mert én viszont bántottam.Ők csak kaptak egy ejnyebejnyét amiért megfenyegettek,én testi sértésért kaptam.
Nem is a késsel estem nekik,nehogy túl gondoljátok,csak megvertem őket,de értitek..ha megvédenéd magad is csak addig védd hogy nehogy te tegyél több kárt a másikban mert akkor amúgy onnantól te vagy a rossz fiú. 😅🤌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!