Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma meghalt nagymamám kutyusa....

Ma meghalt nagymamám kutyusa. Mitől pusztulhatott el?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 17:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Fel volt dagadva a nyaka és a a pofája( a bal oldalon), és úgy vette a levegőt, mintha horkolna, nagyon szaggatottan. Volt, hogy próbált felköhögni valami váladékot, amitől nem tudott levegőt venni. Nem tudott már nyelni sem.

Tegnap vittük volna állatorvoshoz, de szabadságon volt, a helyettesítő ki volt kapcsolva, a harmadik akihez tudtunk volna menni, pedig nem volt otthon. Ma, egy órával azelőtt, hogy vittük volna orvoshoz, elment.

Annyira hálás kutya volt.Nagyon szeretném megtudni, hogy mi okozta ezt.

2010. szept. 1. 17:02
 2/14 anonim válasza:
100%
Szia, sajnlom a kutyát, sztem darázs v méh csípés lehet amire allergiás, lehet h nem, akkor szokott beduzzadni gyorsan és fullasztani
2010. szept. 1. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Valószínű darázs, talán allergiás reakció, nagyon sajnálom.

És nem akarok okoskodni de mikor az én kutyámnak volt sos baja, a dokit a gyereke ballagásáról rángattam el. De olyan is volt hogy házhoz vittem a kutyát. Ha baj van, akkor baj van, a gyerekkel sem vársz napokat hanem rohanás az ügyeletre, sürgősségire. Sosem értem az embereket akik itt kérdezgetnek, vagy otthon várnak ahelyett hogy rohannának az orvoshoz. És akkor jön mindig a magyarázat hogy vidéken vagyunk, nem elérhető a doki, most nincs rá pénz stbstb...

Basszus aki kutyát vállal az vállalja a felelősséget is, rajta múlik a kutya élete, nem kötelező kutyát tartani de ha már valaki tart akkor legyen az szívvel lélekkel.

2010. szept. 1. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy már öreg volt és valamilyen öregkori betegség? vagy valami mérget nem ehetett? vagy szemetet? vagy romlott kaját???
2010. szept. 1. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem !
2010. szept. 1. 17:29
 6/14 A kérdező kommentje:

17:13

Köszönöm a választ, és én sem akarok okoskodni, de van amikor nem rajtad múlik a dolog, akármilyen hihetetlen is. Nincs jogosítványom, se félretett 30ezrem, ha meglett volna, hidd el, rohantam volna az állatklinikára vele. Nagymamám annyit mondott, hogy megverték a kutyát, és beteg, mi épp külföldön voltunk. Tegnap este láttuk meg hogy hogy néz ki, és mivel nagyim egy nagyon kicsi faluban lakik, nem igazán van a környéken arra lehetőség, hogy bármelyik utcába állatorvost találjunk. Akit tudtunk megkérdeztünk,de senki se volt elérhető.

Nem értem nagymamámat, attól függetlenül, hogy szerette és kötődött hozzá, régi gondolkodás- majd szenved a kutya és felgyógyul vagy elpusztul.

Nem hiszem, hogy csípés miatt volt, mert úgy mondta nagyim, hogy múlthét csütörtök óta furcsa, de akkor még jobban volt. Azt sem hiszem, hogy megverték, mert külső sérülés nem volt rajta látható, egyedül ez a feldagadt nyak, és arc. A méreg se valószínű, az gyorsabban hatott volna... :/

2010. szept. 1. 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom a kutyádat!!!!!!! Őszintén..

És én megértem, hogy vannak ilyen állatorvosok, mert a mi környékünkön sem különbek... Ez van... Gondolom, te sem Bp kellős közepén laksz, ahol tényleg több lehetőség van.

Én 40 km-re lévő városba viszem a kutyámat orvoshoz, mert ott legalább normálisabbak...(ja van10 km-en belül is orvos, de azokat inkább hívom sintérnek, mint orvosnak... sajnos ez az igazság)

Ha lesz még egy kutya, akkor próbáljatok keresni egy normális orvost... Sajnos... ez van, ezzel nem lehet mit tenni...

2010. szept. 3. 18:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig a kutya élete is fontos.

Akinek a szülei orvosok, mégha állatorvosok is, tudni kell, hogy azzal jár, hogy bármikor szükség lehet életmentésre.

Ne hidd, hogy csak az emberért van az egész Föld!

Ha egyszer csak ember lesz a világon, akkor az lesz a végzete...

2010. szept. 3. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megverték,talán gümő teletkezhetett,eltömíthetett valamit.De így nem tudok mit mondani,látni kellett volna!Szuka vagy kan volt egyébként?
2010. szept. 3. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehetett valamilyen fertőzés is. Vagy valami elakadt a torkában. Nem kapott esetleg csontot, vagy nem rágott szét valamit?
2010. szept. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!