Édesanyám kutyája (3 éves kan németjuhász) nemsokára ivartalanítva lesz. A tölcsérrel szembeni alternatív megoldásokon gondolkodva feljött az ötlet, hogy vegyünk neki egy ilyen védőruhát, mint pl. ez:
Na most ami nekem szemet szúrt, hogy ugyebár a varrat a golyszik környékén lesz neki, tehát az a rész fedve kell hogy legyen, ugyanakkor pisilnie kell valahogy, tehát a péniszt nem fedheti le. Ez hogy van megoldva? Plusz milyen vastagok ezek a ruhák, nem tudja szétcincálni, vagy rajta keresztül ugyanúgy piszkálni a sebet? Mennyire működőképes ez? Vagy ivartalanítás után nem is jöhet szóba ilyen ruha...?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek, ilyenekben nagyon 0 tapasztalatom van még. És köszönöm a válaszokat.
Én inkább a (felfújható) gallért ajánlom. Nálunk jobban bevált, mint a tölcsér.
2021. okt. 4. 12:15
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, igen én is nézegettem ezeket a Dr. Pet "Big Boy" gallérokat, de írják, hogy kertben tartott kutyákra nem ajánlják, szóval elbizonytalanodtam. Mindegy, majd a dokit megkérdezzük, ha tölcsér akkor tölcsér, az sem tragédia, csak gondoltuk hátha akad valami kényelmesebb.
Szerinted ez hogyan akadályozza meg, hogy nyalja magát hátul? Mert elmondom, hogy sehogyan (tapasztalat). De gondolom, ha ezt ajánlanák, akkor meg tölcsért akarnál, mert csak azt ne, amit ajánlanak. Ilyen a magyar ember. :)
2021. okt. 4. 18:06
5/9 A kérdező kommentje:
Ez most mellément, mert nem ajánlott senki semmit, magamtól kezdtem el nézelődni 😃 És ha gyakorolnád a szövegértést, akkor felfogtad volna az eggyel ezelőtti válaszomból, hogy nincs semmi probléma a tölcsérrel. Attól még szerintem körbenézhetek, hogy milyen más megoldások vannak, anélkül, hogy valami random ismeretlen arc beskatulyázna az örök elégedetlen magyar emberek közé. Azért kösz.
2021. okt. 4. 19:25
6/9 anonim válasza:
Nincs probléma a tölcsérrel, de első dolgod alternatíva után kajtatni. Értem. Azazhogy nem. Fájó lenne az orvosra hallgatni?
2021. okt. 4. 19:55
7/9 A kérdező kommentje:
Nem fér bele a fejedbe, hogy az orvossal még nem beszéltünk erről egy árva szót sem? Még időpont sincs a műtétre, csak Anyum felhívta, hogy mi a menete, mennyibe fog kerülni, ilyesmik. Majd ezek után beszéltük KETTEN ezt a tölcsér vagy nem tölcsér dolgot. Ketten. Nem az orvossal. Remélem így már átment.
2021. okt. 4. 20:40
8/9 anonim válasza:
Írod, hogy a felfújhatót nem ajánlják kertbe: igazság szerint műtét után, arra a pár napra, míg beforr a seb, nem kéne kertben tartani, csak felügyelettel, neadjisten, pórázon kivinni. Akármi belemehet a sebébe, és akármit veszel, gallér, felfújható gallér, veszélyes lesz neki a mozgás akadályozása miatt, a ruha meg megázik és még meg is fázik szerencsétlen, ráadásul a vizes ruha feláztatja a sebet.
2021. okt. 5. 14:54
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Igazából megoldható, hogy bent legyen addig, köszönöm szépen a tanácsot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!