Milyen kutyaneveket ismertek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 13:41
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Én főleg kan neveket tudok.
Személyes kedvencem a Dalton, Castor és a Mázli
3/10 A kérdező kommentje:
1 Bodri miért nincs benne?
2021. okt. 2. 14:02
4/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a Fressnapfot,hogy miért nem írták bele..:D
5/10 anonim válasza:
De, benne van a Bodri, az "Aranyos" kategóriában!
7/10 anonim válasza:
Én emberi nevet adtam a kutyámnak, és a nimfapapagájaimnak is, hozzájuk ezek a nevek passzoltak.
De ismerek a környéken Mogyi nevű kaukázusi jellegű keveréket, Dió nevű tacskót, Boci nevű stafit, két fekete, de más méretű Kormit, egy Bojtit, keverékek, egy Herceg nevű yorki jellegű energiabombát... De vannak más ember nevű kutyák is, pl van egy Fiona nevű angol bulldog, és egy Schumacher nevű yorki is.
8/10 anonim válasza:
Nálunk is van Schumacher nevű kutya, bár ő magyar vizsla. Környékünkön lakik Báró a németjuhász, Néró a kuvasz, Zeusz a németjuhász keverék, Cézár, szintén nj, Cukiborsó Szofietta a csivava (komolyan ez a neve :D), Mázli a boxer, Csubi (mint Chewbakka) hosszúszőrű keverék, (Darth) Maul a fekete mudi, (Darth) Vader a fekete labrador. Elég sok Star Wars fan lakik itt :D
10/10 anonim válasza:
A közvetlen környezetemben van Connor, Dagi, Latyak, Samu, Füge és Rocky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!