Ja,mert az b*szottul körbe írja a kutya kinézetét,hogy NAGY TESTŰ.
Csak 89 nagytestű kutyafajta van a világon.De köszi,beljebb vagyunk azzal,hogy Kaukázusi.
A Molly egyáltalán nem kiskutya név,általában Golden retrievereknek adják (Tv-ben láttam én is,szintén goldennél),de ahogy gondolod.
Ilyen nagynak sok név passzol.Akármit sorolnánk ízléstől függően lenne vele valami gond,vagy nem hozzá illőnek tartanád,úgyhogy spórolnék időt és egyúttal megerőltetem magam helyetted is.
Csemegézz.Ha tetszik valamelyik érdekelne,hogy milyen nevet választottál neki.
Hogy lehet hogy itt senki nem tud olvasni?Írtam,h.néztem a neten neveket,de nem találtam meg az igazit,írtam,h.kaukázusi.Milyen képet tegyek fel?Most egy hetes.Nem tudom ki nem ismeri a kaukázusit?!De itt van!
Ugyan ezeket tudjuk felsorolni,hiszen mi is többnyire interneten keresünk nevet,vagy már hallottat/előre kitaláltat adunk.. :D
De ha még csak 1 hetes van további 7-9 heted kitalálni a nevét.Ha csak nem valami szaporítós korcs 8 hetes kora előtt úgyse adja oda tenyésztő.
Van mi a törzskönyvi neve? Ha kaukázusi és nem kaukázusi jellegű keverék akkor lennie kell tk-nak és már rég van neve tk neve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!