Olyan kutya aki hozzá van szokva a gyerekekhez, rátámadhat egy idegen gyerekre csak úgy?
Figyelt kérdés
3 éves gyerekem van, nemsokára megyünk vendégségbe, ahol van egy labrador méretű kutya. Nem igazán fogom a közelébe engedni a gyereket, legfeljebb csak annyira, hogy megsimogassa, tehát bántani nem fogja a gyerek, az biztos. Kérdés hogy a kutyánál bekattanhat-e valami, és megtámadhatja-e a gyerekem minden ok nélkül? Két gyerek van amúgy náluk, de ők már nagyobbak, nem tudom, egy kisebb gyereket hogyan viselne el a kutya, nem lenne-e féltékeny vagy nem nézné-e zsákmánynak. A gazdáik szerint barátságos, de hallottam már sok rémtörténetet.2021. okt. 1. 13:26
21/26 anonim válasza:
21.-nek.
A díleré volt az AMG. A fegyver meg az adófizetőké. És nem, nem féltem.
23/26 anonim válasza:
Hát kedves kötekedő, ha valaki kérné hogy kössem meg a kutyát vagy zárjam be mert ő jött vagy hogy ne ugrálja össze.. mehet is azzal a lendülettel haza.
24/26 anonim válasza:
Mindenki ismeri a saját kutyáját!Engem meg sem kell kérni,hogy zárjam be a nagy kaukázusimat,ha jön valaki,mert tudom h.harap és félnek tőle.A kicsit nyilván nem kell bezárni,mert az idegeneket sem hatapja meg.Ez intelligencia kérdés is.
25/26 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol a kutya az isten szerencsére, meg nem mindenki olyan hogy az embertársai véleményét ne hallgatná meg, de gondolom az ilyenekhez amúgy se nagyon megy senki vendégségbe. Amúgy meg főleg a házban voltunk úgyhogy csak keveset talalkoztunk a kutyával, de akkor állandóan ugrált ránk. Amúgy meg nem a kutyát látogattuk meg, ezt a vendéglátók is tudták, többnyire elzavarták a kutyát. Én se erőltetem rá a gyerekem arra aki nem kíváncsi rá.
2021. okt. 3. 14:22
26/26 A kérdező kommentje:
24es te egy korrekt ember vagy.
2021. okt. 3. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!