Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan kutya aki hozzá van...

Olyan kutya aki hozzá van szokva a gyerekekhez, rátámadhat egy idegen gyerekre csak úgy?

Figyelt kérdés
3 éves gyerekem van, nemsokára megyünk vendégségbe, ahol van egy labrador méretű kutya. Nem igazán fogom a közelébe engedni a gyereket, legfeljebb csak annyira, hogy megsimogassa, tehát bántani nem fogja a gyerek, az biztos. Kérdés hogy a kutyánál bekattanhat-e valami, és megtámadhatja-e a gyerekem minden ok nélkül? Két gyerek van amúgy náluk, de ők már nagyobbak, nem tudom, egy kisebb gyereket hogyan viselne el a kutya, nem lenne-e féltékeny vagy nem nézné-e zsákmánynak. A gazdáik szerint barátságos, de hallottam már sok rémtörténetet.
2021. okt. 1. 13:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A kutyát a gazdáiknak kell tökéletesen ismernie.

Kérdés, hogy képesek-e erre.

Kérdés, fel tudod-e ismerni, hogy ők erre tényleg képesek-e.

Mindamellett nem értek a 3 éves gyerekekhez, ezért én arra a kérdésre keresném a választ, hogy előfordulhat-e, hogy a kutya számára hirtelen reagál és ha igen, az olyan reakció lesz amit ki tudsz védeni vagy tudod terelni a kutyát olyan irányba hogy ne tegyen rosszat?

2021. okt. 1. 15:19
 12/26 anonim ***** válasza:
44%

Csak úgy nem hinném. A hogyan kell simogatni részt megmutatod, nem lesz baj. A kutya gazdái is ott lesznek. , gondolom ők is segítenek majd az ismerkedésben.

Másra reagálva, az én kutyám 13 éves, eddig nem jött semmi ami miatt meg kellett volna kötni vagy be kellett volna zárni. :D

2021. okt. 1. 15:21
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
idegen ismeretlen gyerekeket meg ugathat,rá támadhat.még az ismert gyerekere is rátámadhat későbbk utya is ugy viselkedik ahogy nem történt volna meg.
2021. okt. 1. 15:22
 14/26 anonim ***** válasza:
28%
Én voltam olyan helyen, ahol a gazda nem akarta megkötni az ebet. Erre megfogtam, és bevágtam a bőrüléses AMG-be, és közöltem, ha kiengedi, lelövöm a getzibe!
2021. okt. 1. 15:22
 15/26 anonim ***** válasza:
45%

15.-re.

Vendégség? Munka volt.

2021. okt. 1. 15:32
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
13-as válaszolo vagyok: keresztanyuméknak bernipásztor fiu kutyájuk van minden családtagot,és szomszédot és szomszéd kutyát ismeri azokkal nem durva barátságos 1 hang nélkül.Egyszer megszagoltatam vele kezemet és agressziv volt ugrált ugatot kenneljébe.szomszéd pitbull keveréke szomszédasszony krétem egszagolhsak utyája kezemet.megszagolta és semmi agresszio.ismert a kutya 1 rokonuk kislányát a kuyta játszott vele.lány közelhajolt kutyához a kuyta fejen harapta. 10 perc mulva kutya és kiscsaj között nem volt utá baj eljátszottak
2021. okt. 1. 15:39
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Te jó ég. Nem raptorketrecbe viszed azt a gyereket, csak egy kutya közelébe. Nyilván ne hagyjátok, hogyfelügyelet nélkül odamenjenek egymáshoz, de ennyi, nem lesz semmi gond.
2021. okt. 1. 16:01
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
Egy egészséges,jó idegrendszerű kutya miért kattanna be.Nem kell a gyereket oda engedni,ennyi.
2021. okt. 1. 16:12
 19/26 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogom megköttetni, mert vendégségbe megyünk, nem fogok ilyet kérni. De az is igaz, hogy nem a kutya miatt megyünk, és ha már 0-24ben folyton a gyerek körül ugrálok, tök jó lenne most nyugiban nézni a kertben ahogy játszik, de így megint egyfolytában a nyomában kell lennem, hogy mikor lesz gond közte és a kutya között. Na, mindegy, köszi a válaszokat.
2021. okt. 1. 16:49
 20/26 A kérdező kommentje:
14, biztos jól megy a szekér ha telik AMG-re meg fegyverre és nem félsz másokat megfenyegetni :D
2021. okt. 1. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!