Van egy csomo kacsamellem itthon es van lilakaposzta is. Arra gondoltam, hogy csinalok a kutyanak kacsasultet, parolt kaposztaval es burgonya purevel ... ?
Figyelt kérdés
De ehet egyaltalan kaposztat a kutya? Ugy tudom a 'K' betuvel kezdodo zoldsegeket kerulni kell ... bizonytalan vagyok, hogy jo kaja lesz ez a kutyanak vagy ki kell majd dobnom az egeszet?2021. okt. 1. 11:22
2/15 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem.
2021. okt. 1. 11:28
3/15 A kérdező kommentje:
Mi ketten vagyunk a kutyammal es probalok olyanokat fozni itthon, amit en is szivesen megeszek es a kutya is nyugodtan fogyaszthatja.
Jarok vadaszni es rengeteg hus szokott itthon lenni ... jelenleg kacsabol van sok, ezert keresem a legjobb megoldast.
2021. okt. 1. 11:33
4/15 anonim válasza:
Még jó, hogy burgonyád van és nem krumplid, huhh.
5/15 anonim válasza:
Hát ha q kutyád megeszi a lila kápoaztát ehet nyilván ne etesd túl.
6/15 A kérdező kommentje:
Se a burgonya, sem a krumli nem okozott fejtorest, a 'K' betus kaposztaban vagyok bizonytalan, de latom nem jon segito valasz, csak kekeckedes. Varok meg egy kicsit, aztan nekiallok elkesziteni - lesz ami lesz alapon.
Koszonom a semmit! :)
2021. okt. 1. 11:44
7/15 anonim válasza:
A kutya nem ember, ne azt add neki, amit te eszel! Káposztát meg végképp ne adj neki!
9/15 anonim válasza:
Adj neki csak kacsat. Fuszerek nélkül, az a legjobb. De krumpki, se kaposzta nem kell neki, majd jol megfosatja meg fingik tole egesz ejjel.
10/15 anonim válasza:
Miket szoktál főzni általában, amiből kap a kutya is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!