1/16 anonim válasza:
Brit Care.
A Royal Caninnál nincs is rosszabb ár-érték arányban. Na meg ki etetne egy olyan táppal amiben csak a 4. összetevő a hús.
2/16 A kérdező kommentje:
Brit care elég jó áron van néztem a fresn.-ban celect g. Ot de nem tudni h drágább jobb -e? Mindenki Acanaval jön de a kutyam tuti meghajtaná még mi lehet jo táp ami gabonamentes?
2018. jan. 24. 20:54
3/16 anonim válasza:
Még egy szavazat a Brit care-re!
Teljesen jó táp, épp eleget ad mindenből a kutyának. Nekünk nagyon bevált, mi a bárányossal és a dog show championnal etettünk sokáig.
Mondjuk én Royallal semmiképp nem etetnék, ritka unszimpatikus és túlárazott vacak, ezer meg egy nálánál jobb, de olcsóbb márka közül lehet választani.
4/16 A kérdező kommentje:
Egyre jobban hajlok a Brit Care tápra csirkést eszik most de egyre lazabb a széklete premier táp csirkés de lehet a magas zsír tartalom miatt lehet. 8 éves a kutyám kap hetente par alkalommal konzervet is premiert abból is meg real naturalt.
2018. jan. 24. 21:22
5/16 anonim válasza:
A Royal Canintől szinte bármi jobb.
A Brit Car egy jó minőségű tápcsalád, próbáld ki nyugodtan.
6/16 anonim válasza:
Én is Britet adok 2 kiskutyámnak , ennél nincs jobb!
7/16 A kérdező kommentje:
Nagy a Brit táp kedvelők mezője, kiprobálom megnézem,hogy viseli eszi a kis kutymókom!
2018. jan. 25. 17:00
8/16 anonim válasza:
Csirkés tápot ne adj szerintem. BritCare az szuper jó, én azzal etetek mindenkit. Nem csalódtam benne! A Royal Canin felejtős, csirkés, és agyon van tömve mindennel, ami csak "széttolja" a kutyát.
9/16 A kérdező kommentje:
Royal caninrol lemondtunk, most voltunk a dokinal mert oltás volt, épp két napja megy a hasa csirkés premier tápot eszik meg tegnap párolt csirkehúst kapot mondta pl a nagy hústartalmu tápokat etetni kell egy darabig még megnem szokja be áll a széklete ha nem akkor váltsak bárányosra vagy lazacosra. Doki Acana vagy happy dogot ajanlott.
2018. jan. 25. 17:33
10/16 anonim válasza:
Happy dog, Josera, vagy Brit Care amit választanék
Mi most Joserával etetünk, de próbáltuk már a Britet és a Happy dogot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!