Yorki kutyámat szeretném fedeztetni! Mire kell odafigyelnem, számít mekkora a partnere?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 12:51
11/13 anonim válasza:
Ja és különben értek hozzá,mert már régóta nézegetem akutyatartást stb.-it mert én is kutyát szeretnék(családi kutyának).És alaptalanul vádolsz meg valakit én is aki szembejön velem az utcán annak is mondhatnám te olyan hülye vagy,mert olyan hülyén válaszoltál valamelyik kérdésre.Te vagy hülye hogy alaptalanul vádolsz,mégha nevem lenne.Na de mindegy.
12/13 anonim válasza:
Az írási stílusod és mondanivalód, valamint a %-od alapján, csak megtudom mondani hogy te voltál! :)
13/13 anonim válasza:
Hát cska úgy nekem kifejezetten nem ilyen a sítlusom,de ha felidegesítenek....Különben másnak is leghet rossz napja,vagy mást is fellehet idegesíteni és van két egyforma százalék is :/Szóvel ne ítélj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!