Hol legyen a kutya helye? A szobában vagy a nappaliban?
Ahol szeretnéd.
Én azt szeretem, ha velem alszik, a szobámban, de valaki a nappaliba cuccolja be a kutyust.
Mi kertesben lakunk.
Tehát emiatt odakinn a helye a kertben.
1,5 szobás lakásom van, a kisebbik szobámban dolgozom, a nagyobbik a háló+nappali. A kutyám meg ott szeret lenni, ahol én vagyok, kivéve a fürdő, annak csak az ajtajából néz értetlenül, hogy miért szeretek fürdeni/tusolni. Ha kertes házban élnék, akkor sem zárnám ki az udvarra, kistestű, és nagyon gazdicentrikus.
Nekem így jó, másnak meg másképp.
Nincs "helye", nem egy csésze, hogy a szekrénybe, a helyére tegyem.
Ott van, ahol épp szeretne.
Van több ágya/háza kint is bent is, ha az érdekelt.
#6: hadd ugasson, az a dolga. Járőrözik, őrzi a birtokot.
Mi már fel se vesszük annyira, csak akkor figyelünk fel, ha nagyon hosszan és hangosan ugat. Fogtunk így már C kategóriás sziauramokat, és sakkban is tartotta őket, míg a rődner zrt ki nem ért.
Pedig egy kis lóf*sz semmi, akkora, mint egy nagyobb westie. Csak hha felidegesítik, vagy olyan az illető (c kategóriás, vagy fiatal hülyegyerek), már odakap, harap, és fogja. Pedig nem oktattuk rá.
#3 (aki azért lett lepontozva, mert kertes házban kinn tartja a kutyát az udvaron, ahol ugye a helye van).
A kertben.
Bérházban semmi keresnivalója, csak idegesíti a szomszédokat a szőrével meg az ugatásával, az utcán/játszótéren meg állandóan csak a baj van az állandó szaglászásukkal meg a támadásaikkal. De jobban belegondolva kertes házba se való, mert ott is csak végigugatja az éjszakát és nem hagyja aludni a többieket.
Nem értem, mi haszna van egy kutyának, a táplálékláncban sincs semmi szerepe, gazda nélkül meg életképtelenek. Legszívesebben a Hortobágyon látnám az összeset és lennének helyettük inkább macskák a városban, azok sokkal aranyosabbak meg életképesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!