Jogos az a kérés, ha a családi összejövetelre olyan ember is érkezik, aki utálja őket, hogy fel se hozzuk a kutyánkat, mert abból vita lesz?
Fiam barátnője nagy kutyautáló...A fiam azt kérte, ha lehet kerüljük a témát, mert a vita borítékolható.
Ez jogos kérés?
A csaj volt már nálunk, a kutya el lett zárva, mert félt tőle, akkor nem volt gond.
Félős ember ne menjen olyanhoz akinek kutyája van.
Bújj el valahová nehogy halálra nyalogasson egy.
Na hozzám olyan ember nem jöhetne,aki utálja őket.
Kompromisszum.
Én a macskákkal vagyok így nem szeretem őket,nem bízok bennük.
De ha a macskáshoz megyek tiszteletben tartom,hogy neki ő a családtag,a macska is ott lakik. Miattam ne legyen elzárva. Oda jöhet ha akar, meg is simogatom. Nincs ezzel bajom.
Én egy esetben zárnám el a kutyáimat,akkor ha neki akarnánank menni egy vendégnek vmi vmiatt.
Ismerősöm moszkvai őr kutyája rohadt jó fej. Mindenkivel kedves ha már a gazdi beengedi a vendéget. De egy új ember ment hozzájuk és megérezte a kutya,hogy fél tőle az ember,kutya elé állt és morgott. Mivel ismim nem akart bajt,addig megkötötte a hátsó udvaron. Nyilván ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!