Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogos az a kérés, ha a családi...

Jogos az a kérés, ha a családi összejövetelre olyan ember is érkezik, aki utálja őket, hogy fel se hozzuk a kutyánkat, mert abból vita lesz?

Figyelt kérdés

Fiam barátnője nagy kutyautáló...A fiam azt kérte, ha lehet kerüljük a témát, mert a vita borítékolható.

Ez jogos kérés?

A csaj volt már nálunk, a kutya el lett zárva, mert félt tőle, akkor nem volt gond.

2021. szept. 29. 00:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Tekintettel lehettek rá, de én úgy gondolom, hogy kutyautálóként nem kell olyan helyre menni, ahol kutya van, ha nem tartja tiszteletben a házigazdát.
2021. szept. 30. 13:49
 22/27 anonim ***** válasza:
94%

Félős ember ne menjen olyanhoz akinek kutyája van.

Bújj el valahová nehogy halálra nyalogasson egy.

2021. okt. 2. 19:46
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
A kutya megérzi, ki a jó és ki a rossz ember. Aki jó, annak nincs oka félnie. Akit a kutya nem szeret, azt kerülöm én is messzire.
2021. okt. 2. 23:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Na hozzám olyan ember nem jöhetne,aki utálja őket.

Kompromisszum.

Én a macskákkal vagyok így nem szeretem őket,nem bízok bennük.

De ha a macskáshoz megyek tiszteletben tartom,hogy neki ő a családtag,a macska is ott lakik. Miattam ne legyen elzárva. Oda jöhet ha akar, meg is simogatom. Nincs ezzel bajom.

Én egy esetben zárnám el a kutyáimat,akkor ha neki akarnánank menni egy vendégnek vmi vmiatt.

Ismerősöm moszkvai őr kutyája rohadt jó fej. Mindenkivel kedves ha már a gazdi beengedi a vendéget. De egy új ember ment hozzájuk és megérezte a kutya,hogy fél tőle az ember,kutya elé állt és morgott. Mivel ismim nem akart bajt,addig megkötötte a hátsó udvaron. Nyilván ilyen is van.

2021. okt. 3. 12:15
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Miattam csak egyszer kellett kutyát elzárni rokonoknak, gyerekkoromban egy házőrzőnek tartott kuvaszt, aki nem ismert, és örjöngött a számára idegeneknek számító vendégekre. Én féltem tőle, és nem mertem bemenni a házba, amíg nem zárták a kennelébe a hátsó udvarba. De szerintem ezt még régi kutyások is megértik, hogy ilyen esetben indokolt lehet a kutya elzárása.
2021. okt. 3. 12:21
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Az szerintem jogos, hogy zárjátok el, ha fél tőle, de hogy beszélni sem lehet a kutyákról, az nevetséges. Ha két (vagy több) ember beszélget, szerintem természetes, hogy terítékre kerüljön (persze nem kizárólagosan) minden olyan téma, ami az adott beszélgetőpartnereket illeti. - Saját példámon igen, én "elvárom" a barátaimtól / rokonaimtól, hogy beszéljek az állataimról, ha pl. történt valami, ami miatt foglalkoztat a téma. Nyilván nem ezen a témán kell csüggeni, ha a másikat nem érdekli, de hogy tiltva legyen, az abszurd.
2021. okt. 3. 13:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem. Vagy megszokik vagy megszökik, van más nő a világon.
2022. jan. 25. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!