Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogos az a kérés, ha a családi...

Jogos az a kérés, ha a családi összejövetelre olyan ember is érkezik, aki utálja őket, hogy fel se hozzuk a kutyánkat, mert abból vita lesz?

Figyelt kérdés

Fiam barátnője nagy kutyautáló...A fiam azt kérte, ha lehet kerüljük a témát, mert a vita borítékolható.

Ez jogos kérés?

A csaj volt már nálunk, a kutya el lett zárva, mert félt tőle, akkor nem volt gond.

2021. szept. 29. 00:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%

11-es pont olyan értelmetlen vagy mint a felhasználó neved. Komolyan nem vágod hogy éppen az az igaz barátság, ahol a nézet eltéréseket el tudják fogadni és azzal együtt szeretni a másikat?:)

Kérdező kicsit pontosíthatnád a kérdést, mert nem egyértelmű hogy milyen szinten kérte, hogy kerüljétek a témát? Úgy jön le, hogy olyan alpárian nyilatkozna a kiscsaj az állat tartásról, hogy azért lenne borítékolható a vita. Ez esetben inkább a barátnőjére szóljon. De ezer meg egy forgatókönyv lehet még, lehet azért kérte ezt mert kutya támadás érte és azért ne kérdezzétek meg hogy mi baja a kutyákkal? Vagy egyáltalán nem lehet felhozni a saját házamban hogy pl. "Fifike tegnap hányt így ma diétás vacsorát főzök részére"... vagy nem értem miért és milyen szinten nem lehet felhozni de akárhogy gondolkodom szerintem a fiad elfogult és nincs igaza, de javíts ki ha tévedek.

2021. szept. 29. 10:14
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Más ha fél és más ha utálja. Ha fél akkor tekintettel vagyok rá, nem engedem a kutyát a közelébe. Èn is voltak úgy hogy fèltem nagy testú kutyától, jàtszani akart volna de nekem sok volt. Viszont utána láttam hogy szelíd és simogattam. Ha utálja az más téma...
2021. szept. 29. 11:06
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

Na most..a csaj jön hozzátok családi összejövetelre,ráadásul úgy,hogy amúgy nem is családtag.

A fiad barátnője még nem családtag.

Nektek van kutyátok,tehát lehet kerülgetni a témát,de valaki úgyis rá fog kérdezni,hogy miért van bezárva (ha amúgy nem szoktátok bezárni),hogy van,stb.

Én is meg szoktam kérdezni rokonokat,hogy hogy van a kutya miután valami változást látok,hiszen a kutya viszont családtag,veletek él..

És,ha most a gyerekeket utálná akkor el kellene rejteni a kiskorú családtagokat és tabu lenne beszélni róla,hogy hogy van az unokád pl? Csak mert a hülye p*csak utálja a gyerekeket?

Vagy ha az időseket utálja akkor a nagyiékat dugjátok el előle és nem beszéltek róluk mintha nem léteznének csak mert hisztizni kezd?

Ő megy társaságba,tanuljon meg viselkedni,soha nem fordul elő egy nagyobb létszámú összejövetelen,hogy csak olyan téma van ami mindenkit érdekel vagy amit mindenki szeret.Ha nem olyan téma van amihez hozzá tud vagy akar szólni akkor kussoljon és szóljon közbe akkor,ha már váltottatok,nem fogtok végig 1 témán ülni..

Imádom amikor egy ember körül akarják,hogy forogjon a világ,társaságban tudni kell viselkedni mindenkinek.Vagy ne menjen el,nem kötelező neki részt venni rajta..

2021. szept. 29. 11:07
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
Most tegye fel a kezét aki szerint az normális ha ultok a családi ebeden és anyuka megszolal hogy "jaj képzeljétek a buksi múltkor olyan cuki volt mikor..", erre a kutya utaló csaj hiszti rohamot kap hogy mit kepzelnek hogy a jelenlétében beszélnek a kutyáról.
2021. szept. 29. 12:00
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Hát ez az,mi az,hogy hisztizni kezd csak mert a saját tulajdon kutyájukról ejtenek egy pár szót.Egyik kutya sem Voldemort hogy még kiejteni se lehessen a kutya nevét..

Ha kutyás családhoz szegődik az a szuka szokja meg legalább a gondolatot,hogy van kutya és össze fog futni vele.Pont.Ha nem akkor ne vigye fel a fiúcska se minden játékszerét,főleg ha az egy "kutya" szóra elb*szódik és rikácsolni kezd.:D

2021. szept. 29. 12:08
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
A kutyátok családtag, része a családnak. Ha hozzátok jön, akkor vegye alapvetésnek, hogy a kutya is ott lesz, mert a kutya ott lakik. A gyereken múlik, hogy mennyire segít a barátnőjének, hogy az esetleges félelmén túllépjen. ÉN biztosan nem zárnám be a kutyámat azért, mert vki utálja. Akkor ne jöjjön hozzánk, mert bizony nálunk a kutya családtag.
2021. szept. 29. 13:28
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
Sehol nem írtad,hogy étterem.
2021. szept. 29. 15:07
 18/27 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem, hogy írtam, csak törölve lett.
2021. szept. 29. 15:08
 19/27 A kérdező kommentje:
25-ös. A kutya nem gyerek.
2021. szept. 29. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Az addig oké, hogy ne engedd a barátnőjéhez a kutyádat, de hogy szóban sem lehet róla beszélni? Miért, attól mi baja lesz? Nincs is ott a kutya. Azért azt túlzásnak tartom, hogy valaki megmondja miről lehet beszélni.

Gondolom, nem úgy kezdenéd, hogy direkt oda mész barátnőjéhez és mondod, hogy ezt és ezt csinálta a kutyád. Ha véletlen szóba kerül, kapcsolódik a témához miért ne.

Nem jogos kérés.

2021. szept. 29. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!