Baj, ha 2 évente tápot váltok?
Fokozatosan valts neki mindig. Par napig keverd a regit az uj tappal, mindig tobbet az ujbol, es kevesebbet a regibol.
En nem magyon tudok neki mast probalni (ettol neha begyullad a fule), mert ha mast kap, par nap utan megy a hasa, vagy eppen hanyik, vagy a fule gyulld be megjobban. Nem (nagy) baj ha valtassz, de a fokozatosaagra figyelj! Ne hirtelen valts!
Persze, fokozatosan, 10 nap alatt váltanék át mindig, csak azért kérdeztem, mert mindenki azt mondja, ha egy táp beválik, akkor annál kell maradni és kész.
De engem érdekelnek a különböző tápok, ide ha beírom a keresőbe a neveiket, mindről jókat olvasni és nemigazán tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam, mert ha mindjárt az első beválik, akkor a többit ki sem próbáltuk, pedig jó lenne, kíváncsi vagyok.
Viszont a kutyusnak sem szeretnék rosszat, szóval, ha szerintetek nem kéne, akkor nem ugrálok, maradok egynél.
Amúgy ezeket szeretném megpróbálni: Real Nature Wilderness, Carnilove, Platinum, Purizon, Orijen, Belcando Mastercraft.
Köszönöm.
Amúgy hivatalosan ez a 6(+az acana, de az nem szimpi) a legjobb a jelenlegi kutyatáp kínálatból, ugye?
Én a Real Nature wildernessre és a Purizonra tudok egy nagy piros pontot adni.A Carnilove nekem egy kicsit drága már,és semmivel nem jobb mint a fent említett kettő.
A többit nem próbáltam,mivel bevált a Real Nature és a Purizon :)
Egyik kapja egyiket,másik a másikkal lett elégedett.Real Nature-nek a konzervjeit is próbáltam,de hamar el tudtuk hagyni,simán a tápot is eszi így nem kavargatom,mert kicsit drága.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!