Miért csinálják ezt a kutyáim?
:D Ez nagyon jó. bocsi, csak tetszett, ahogy leírtad.
Az enyémek is ezt csinálják néha. Akkor maradtak nyugton, ha mikor ezt csinálták velük foglalkoztam. Szóval az enyémek velem akartak lenni. Olyankor simizem őket egy darabig. Általában akkor van ez, ha épp hazaérek valahonnan, hiányoztam nekik. És, azért lapít, mert nemakar kimenni, de érti, hogy mit mondasz neki. Szerintem a tieid is valami ilyesmiben szenvednek. :) olyankor legyél kicsit velük.
Az egyik kutyám akkor csinált hasonlót egy időben, mikor magamhoz hívtam. Kezemben a jutifalat, hívom, ő meg mintha a nagykést szorongatnám és levágni készülnék. Aztán leszokott róla. Nem tudom miért csinálta.
Azt nem tudod kipróbálni, hogy nyitva hagyod az ajtót és ki- be járkálhatnak egy darabig? Lehet hogy nem értik, hogy miért kell egyszer benn, egyszer meg kinn lenni.
Nem lehet, sajna, ez egy nagyon régi ajtó, rossz, fémből van azt hiszem oO
Meg nem szeretem ha akkor jönnek be amikor akarnak. Pl ha esik az eső sár lesz és bejönnek mielőtt megtörlöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!