Ma voltunk ivartalanításon, nőstény 3 éves mentett kutyussal. Jól nevelt, engedelmes kutyusról van szó. Miért támad?
A helyén fekszik, én ülök a széken, figyelek rá. És egyik pillanatról a másikra felébred, teljesen megvadul, nekem támad...
Véraláfutásos lett az egész karom... Nem félek tőle, de aggódok érte.. normális ez ivartalanítás után? :(
Próbálok figyelni rá teljesen, reggel óta semmit sem csináltam, nem ettem nem ittam, még mosdóba sem mentem ki... 🥺
Nagyon fázik, próbáltam betakarni is, de nem fogadja el.. 🥺
Remélem hamar rendbe jön, rossz így látni 🥺
Ugyan az lesz a baj,mint a másik gazdinál.Túl babusgatod,túl aggódod.Nem ő az első ivartalanított szuka,hagyd egy kicsit békén ameddig lenyugszik.
Fél,és most tőled is,mert nem tudja mi van.
Te meg úgy viselkedsz vele mintha halálos beteg lenne vagy rosszat tett volna,ki sem mész onnan csak bámulod,nem tudja hova tenni.
Az állatoknak is szüksége van magánszférára,főleg ha felzaklatta őket valami.
Doki mondta, hogy estig legalább legyen mindig valaki mellette, nehogy kárt tegyen magában...
Nyilván csórikámnak holnap már nem fogok a nyakán lógni.. 😆
Igazából, mi mindig így szoktunk lenni, azért nem hittem, hogy árt neki... 🥺 Ő a helyén vagy a fotelban és meg az ágyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!