Ha valamivel ivarérés előtt, vagy közvetlenül utána ivartalaníttatunk egy fajtatiszta hím kutyát, akkor az inkább nőstény küllemű lesz?
Nem tudom, hogy egyáltalán ivarérés előtt lehet e, a macskákat kicsivel utána kasztráltákaz egyiket meg csak 6 éves korában és utóbbinak nagy bumszli kandúr feje lett, előbbiek meg lányosabbak...
Vannak kutyafajták, ahol azért relatíve nagy magasság és súly különbség van a nőstény és hím között.
Sőt, angol masztiffnál például a hím általában sokkal "hájasabb" fejű és ráncosabb is.
Ha korán ivartalanítanak egy hím kutyát akkor elképzelhető, hogy a végleges mérete közelebb lesz egy nőstény méretéhez meg "lányosabb" lesz?
Tisztában vagyok vele, hogy lehet hogy nagy butaság a kérdés, de légyszi normálisan válaszoljatok!
Köszi!
macskaügyben tudok hozzászólni - és ezt az állatorvostól tudom, de én is megtapasztaltam -, ha ivarzás után lesz kasztrálva, akkor a cica valóban nagyobb/testesebb/kandúrformájúbb lesz. ha előtte, akkor marad kisebb/kecsesebb/csajosabb
az én 2 kandúrom is így lett ivartalanítva és tényleg így fejlődtek ill. nem "fejlődtek" tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!