Egy közepes, keverék, ivartalan, szuka kutya 2 hónapos korától 3 éves koráig barf szerint étkezett. Át tudna-e szokni szuperprémium száraztápra? Ha igen, hogy csináljam, mennyi idő volna és milyen problémák merülhetnek fel közben?
Semmilyen probléma nem merülhet fel egy kis hasmenést leszámítva.
(De nekem annyi sem volt)
Egyszerűen megveszed a tápot és elé rakod a mennyiséget amire szüksége van.Nem szabad keverni a kettőt,bár gondolom azt tudod.
Köszönöm.
Hát úgy tudom, hogy 1 koplaló nap kell, utána egyből lehet adni, csak nem tudom mennyire viselné meg a gyomrát egy teljesen más étel, más emésztés. Arra gondoltam, nem fog-e savat hányni és füvet legelni ezerrel, vagy pl nem kap-e gyomorcsavart, mert a táp ugye megdagad a gyomrában és eddig nem volt ehhez szokva. Vagy bármi ilyesmi probléma s mivel lehet ezeket orvosolni vagy elmúlik-e magától pl egy hét alatt.
Oké, csak ez nekem nem tűnik olyan 1*űnek, mint egyik száraztápról váltani egy másikra. Ez teljesen más jellegű étel.
Akkor az első héten 3 részletben adom neki a napi adagját és főtt rizzsel keverem. Második héten fokozatosan áttérünk a napi 1 rizs nélküli tápra.
Így jó lesz?
Vagy adjam egyből úgy, ahogy kell és gyorsan essünk túl az esetleges problémákon?
Hülyeség,a táp se "műzli",ha tényleg prémiumot veszel.
Azért mert nem nyers hús még táplálék,méghozzá jó.Nem vennénk meg drágán,ha nem lenne az.
El fogja fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!