Kullancs ellen kinek mi vált be??
4 hónapos kiskutyám van, 2 nap alatt 3 kullancsot szedtünk ki belőle. Valószínű, hogy itthon szedte össze, mivel 4 macskánk is van akik szeretnek csavarogni…
Kinek mi vált be? A Foresto nyakörv tényleg annyira jó mint mondják? Vagy inkább Advantix csepp?
Bravecto nálunk is.
Első! Hol lehet ezt megrendelni? Mennyire tartós?
ma 08:34
Helló, csak azért írom ide (nem privátban) mert hátha mást is érdekel.
Én az Abatox Kft.-t szoktam hívni (Budapest, nem tudom hogy máshol is vannak-e - de mindenesetre Google: kerti kullancsirtás, mindenki ugyanazzal a német méreggel permetez, úgyhogy nagyon nem tudsz mellényúlni).
A tartóssága attól függ, hogy milyen az idő, elvileg szezon elején (tavasz) kell kezdeni és 3 havonta ismételni. Nekem az a tapasztalatom hogyha az első fújás után jó idő van, és nem esik az eső, hagyja hogy a méreg rendesen kifejtse a hatását, akkor nem kell több abban az évben. Idén tavasszal pont marha sok eső volt, úgyhogy idén nyáron fújattam még egyet.
Nyilván egy süni vagy macska vagy bármi vissza tud hozni 1-1 egyedet, de olyan nincs hogy ha kimegy a kutya akkor utána fixen találok benne kullancsot. 4 óráig fújás után nem használhatja az állat a kertet.
Dupla, vastag bundás kutyus úgyhogy nekem muszáj a belsőleg ható Bravecto, mert ha a cseppen átjut egy kullancs akkor azt a büdös életbe nem találom meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!