Melyiket válasszam inkább?
1-es:
ÖSSZETÉTEL: friss lazac (40%), lazac húsliszt (25%), dehidratált burgonya (20%), burgonya fehérje, olajok és zsírok (halolaj 0,2%), hidrolizált lazac (5%), élesztő (4%), répapép, lenmag (1%), monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, inulin (FOS 1.000 mg/kg), gyömbér (1.000 mg/kg), mannán-oligoszacharidok (260 mg/kg), yucca kivonat.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyers fehérje 29,00%, nyers olajok és zsírok 22,00%, EPA + DHA 2.400 mg/kg, nyers rost 2,70%, nyers hamu 8,00%, kalcium 1,20%, foszfor 1,05%
ADALÉKANYAGOK:
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ: A-vitamin 20.000 NE/kg, D3-vitamin 2.000 NE/kg, E-vitamin 425 mg/kg, C-vitamin 125 mg/kg, biotin 4,6 mg/kg, vas (vas-szulfát, monohidrát) 68 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3,2 mg/kg, réz (réz-szulfát pentahidrát) 9 mg/kg, mangán (szulfát-monohidrát) 6,8 mg/kg, cink-oxid 135 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) 0,1 mg/kg, taurin 30 mg/kg.
TECHNOLÓGIAI: természetes antioxidánsok (tokoferolok).
ÉS
ÖSSZETÉTEL: friss nyúlhús (40%), nyúl húsliszt (25%), dehidratált burgonya (20%), olaj, hidrolizált nyúlhús (5%), burgonya fehérje, élesztő (2%), répapép, halolaj (0,5%), monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, inulin (FOS 1.000 mg/kg), gyömbér (1.000 mg/kg), mannán-oligoszacharidok (260 mg/kg), yucca kivonat.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyers fehérje 29,00%, nyers olajok és zsírok 22,00%, EPA + DHA 530 mg/kg, nyers rost 2,50%, nyers hamu 7,50%, kalcium 1,25%, foszfor 1,05%
ADALÉKANYAGOK:
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ: A-vitamin 20.000 NE/kg, D3-vitamin 2.000 NE/kg, E-vitamin 425 mg/kg, C-vitamin 125mg/kg, vas (vas-szulfát, monohidrát) 68 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3,2 mg/kg, réz (réz-szulfát pentahidrát) 9 mg/kg, mangán (szulfát-monohidrát) 6,8 mg/kg, cink-oxid 135 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) 0,1 mg/kg, taurin 30 mg/kg.
TECHNOLÓGIAI: természetes antioxidánsok (tokoferolok).
VAGY
2-es:
Összetétel: lazac húsliszt (25%), pulyka húsliszt (20%), sárgaborsó (19%), csirkezsír (tokoferolokkal tartósítva 10%), filézett lazac (5%), hidrolizált csirke fehérje (5%), tápiókakeményítő (5%), csirkemáj (3%), alma (2%), lazacolaj (2%), sárgarépa (1%), lenmag (1%), csicseriborsó (1%), hidrolizált rákfélék (glükozamin forrás 0,031%), porckivonat (kondroitin forrás 0,019%), sörélesztő (mannán-oligoszacharidok 0,018%), cikória gyökér (frukto-oligoszccharidok 0,012%), jukka kivonat (0,011%), algák (0,01%), útifű maghéj (0,01%), kakukkfű (0,01%), rozmaring kivonat (0,01%), oregánó (0,01%), vörösáfonya (0,0008%), áfonya (0,0008%), málna (0,0008%).
Adalékanyagok: A-vitamin (E672) 20 000NE, D3-vitamin (E671) 1 500NE, E-vitamin (alfa-tokoferol) (3a700) 500mg, cink (E6) 100mg, vas (E1) 85mg, mangán (E5) 40mg, jód (E2) 0,75mg, réz (E4) 18mg, szelén (3b8.10) 0,28mg.
Beltartalom: nyersfehérje 38%, nyerszsír 20%, nyershamu 7,9%, nyersrost 2,5%, nedvesség 10%, kalcium 1,4%, foszfor 1,1%.
Mert a másodikban csak 2x húsliszt szerepel,az is 45% összességében.
Az első(k)ben friss hús és húsliszt van egyben az összesen 65%.
Az adalékok hasonlóak,de az elsőben az is jobb.
A nyers fehérje tényleg sok a másodikban,de az nem állati fehérje,hanem növényi fehérje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!