Brit Care táppal etetni?
Változatos, hypoallergén, szuperprémium tápcsalád.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek.
Az én kutyám a kacsásat nem szerette, de nem is baj, mert az sporttáp, ő meg szobakutya.
Szarvasos, bárányos, halas, nyulas - imádta.
Szuperprémiumnak tényleg nem szuperprémium,de prémium.Egy nagyon erős középkategóriás táp,kb képviseli ezt az érték kategóriát.
A szuperprémium már olyan mint mondjuk a real nature wilderness aminek az "alacsony" hústartalmú tápjai 60% hústartalomtól indulnak,tartalmaznak feldolgozott halat is jó arányban (lazac,pisztráng,hering,stb) a lazacolajon kívül,és gabonát nem tartalmaznak.
Értem én,a Brit Care is van halasban,de az kimerül annyiban,hogy tartalmaz 35% halat és kifújt a hús mennyiség,valamelyik húsos pedig csak "húsliszt" formában tartalmaz húst.:)
Jó táp,nagyon is,de nem szuperprémium.
A Brit Fresh az ami kiemelten jó,ő már át tudna lógni abba a szuper kategóriába,mert abban pedig fixen 65% az összhús tartalom.
Utolsó tévedésben vagy, bár már nem mostanában tanulmányoztam a Brit tápjait, de az megmaradt (remélem jól), hogy a húsliszt megnevezés pont, hogy a legjobb egy tápban, mert az a valós hústartalmat jelöli szárított formában, a Fresh-ben pedig azért magasabb az arány, mert az a friss húst jelöli 65%-ban aminek köztudottan 70%-a víz. Szóval egy kis matek és már el is maradt kicsit a Fresh a Care-tól.
Mindenesetre összességében elég jó tápokat gyárt a Brit, de igen vannak jobbak is.
7-es jól mondja, a húsliszt az tulajdonképpen a tényleges hústartalmat jelöli.
A Real Nature Wildernessről meg annyit, hogy hiába van ráírva a csomagolásra hogy 60% hústartalom, ha megnézed az összetételét, egyből kibújik, hogy friss bárányhús 18%. Szóval erről ennyit. Kicsit olvass utána a dolgoknak kedves 6-os.
8as vagyok, a link lemaradt
Hol mondtam,hogy kevesebb lenne az a hústól,vagy gyengébb lenne?
Azt mondtam az húsliszt formában tartalmaz húst,nem pedig halat tartalmaz.Semmi egyebet nem kell hozzá tenni helyettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!