Kutya tulajdonosok!Nektek mennyi idő alatt sikerult szobatisztaságra nevelni a kutyusotokat?
Van egy 8 hetes beagle kutyám(Juli.16.született)és próbálkozok a szobatisztaságra neveléssel.Próbálok türelmes lenni,tudom,hogy ez egy lassabb folyamat:)
A válaszokat,esetleg jótanácsokat,praktikákat előre is köszönöm!
9
Igazán jószívüek vagytok❣
Az első kutyusom is mentett volt, mindössze 6hetesen találtam rá biciklizés Közbe.
Szinte azonnal. Már első éjszaka sem volt baleset,utána 2x volt pisi és 1x kakált be a fürdőszobába.
4 hónaposan hoztam el,rengeteget tanult ez idő alatt a szülőktől.
12
De ügyes:)
Igen, én is próbáltam egy picit később elhozni,a Anyától/tesótól rengeteget tanul!
12 vagyok, igen nagyon ügyes. Bevallom azt hittem hónapokig tart míg szobatiszta lesz így nagyon meglepődtem és kellemesen csalódtam.
Ezért sem szabad hat hetesen hozni,sok helyen már (nem tenyésztő) akkor adják oda,mindegy nekik csak vigyed :(
Pedig a szülőktől,tesóktól sokat tanulnak, az enyémnek a szülei mindig egy helyre jártak a kertbe,és a lakásba sose wc-tek. Ezt szépen megtanulta.Azt sajnos nem hogy a kertben is egy helyre járjon,de ennyi baj legyen.
A tiéd is biztos ügyes és hamar megtanulja :)
Nem tudom,hogy menyílik-e a fotó,de róla van szó❤
Értem,köszönöm.
Most megint sikerult egy pisi kint,nagyon megdicsértem,szerintem alakulunk;)
19
Milyen ügyes! Pedig új környezet,új gazdi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!