6honapos kiskutyám megbetegedett parvovirusos lett , az első nap után meg kezdtük a kezelését, csepegteto, injekcio stb. De még nem eszik 5napja , és eléggé letört, vizet iszik... Mennyi idő mire javulás várható?
Mindegy az orr nedvesítésnek van egy trükkje nem mindegy hogy nedvesíted. Én írtam hogy fogadjunk nem is probáltad. De nem bántásból írtam. Ösztönösen megnyalta volna az orrát. De írni nehezebb, mint mutatni.
Lényeg, hogy táplálkozik és vizet iszik.
Remélem tudod hogy ezek a kajak nem épp diétas kajak. Pláne a virsli. A májasba szintén vannak fűszerek. A kása miből volt?
A csirkeszárnyat csonttal adtad oda neki? Oké hogy leette a húst de ugye tudod hogy ha a csontot is megette volna akkor komoly problémái is lehettek volna mivel csöves csont és szilánkosan törik. A parvo mellé nem hiányzik neki egy műtéti beavatkozás illetve valoszinuleg a fertőzés miatt nem is bírták volna műteni.
Kérdeztem miért nem lett beoltva, nem adtál választ, mentett kutya-e es hogy diétás tápra van-e pénzed mert most erre lenne leginkább szüksége a kutyának.
Miért nem kérsz táplálkozási tanácsot az állatorvostól?
A csirkeszárny hogy volt elkészítve?
Mert nem mindegy ha nem dietas akkor utana ne csodalkozz ha nincs étvagya, nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!