A pásztorok mivel etetik a kutyákat?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Q77p-yJ8eRM
itt egy videó, valami fehér cucc, mi az, és mi a receptje?
2021. szept. 22. 07:43
11/31 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül egy 20-40 fős kaliba falkát etetni?
azt mondják, hogy nagyon jól hasznosít, harmada ételen elvan és szaporodik mint egy akármilyen divat fajta
de azért mégis?
illetve szerintem terel, mért mondod, hogy nem terel?
a kaliba tenyésztők mennyiért árulják a kaliba kutyákat?
2021. szept. 22. 10:54
12/31 anonim válasza:
Attól hogy SZERINTED terel, még nem lesz igaz. A moslék nem jó a kutyának, egy kényszermegoldás hogy éhen ne dögöljenek. Pásztorkutyát meg a lehető legjobb kaján tarunk, hogy erős és energikus legyen, különben nem tudja ellátni a munkáját. Tehát NEM moslékon. Ha nem tudod normálisan etetni, ne legyen kutyád, pásztorkutyád pláne ne.
13/31 anonim válasza:
Moslék mindenfajta maradék nézd meg, kalibát meg nem nagyon tudom. De ahogy 12-es mondja, így ne tarts állatot, és jó hülye vagy kérdező.
14/31 A kérdező kommentje:
én nem így tartok állatot, de nézd meg a videót, te vagy jó hülye, ha ezt nem érted
a kalibákok meg a tartók mind így tartják
ez fix
ezért kérdem, hogy min tartják?
2021. szept. 22. 12:16
15/31 A kérdező kommentje:
rólam volt szó, marharépa?
szövegértés, első osztály sikerült?
ha nem, akkor itt ne akarj észt osztani
2021. szept. 22. 12:17
16/31 anonim válasza:
Maradékokkal. Biztos hogy nem táppal.
17/31 A kérdező kommentje:
milyen maradékokkal?
2021. szept. 22. 15:20
18/31 anonim válasza:
17, lehet nem volt beleírva, de miért érdekel ennyire, fogalmazást kell írni, vagy mi? Egyébként én vagyok a hülye, de órákon át kérdezed, hogy milyen maradékokkal. HÁT BAZDMEG, AMI OTT VOLT.
19/31 A kérdező kommentje:
milyen maradék volt ott?
nem értem
2021. szept. 22. 15:44
20/31 anonim válasza:
Jó leírom, adj egy kis időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!