Hány éves kortól hagynál egyedül kutyával gyereket?
12+
Azert az aranyok miatt azt erdemes tudni, a ket kislany ketten nincsenek akkorak mint a kutya es siman elmehetnek setalni, a kutya tokeletesen tudja, hogy vigyazni kell rajuk. Hallgat a gyerekekre es kozben mindenre figyel.
12 éves koromtól egyedül neveltem és sétáltattam rottweilert :D Mondjuk így felnőttként ezt kicsit meredeknek érzem, legalábbis azt a részét, hogy a nevelését is egyedül kellett megoldanom, tekintve, hogy egy kb. 35-40 kilós kislány voltam, a kutya meg másfél éves korára 65 kg lett. De sose volt gond, szépen szótfogadott nekem, nagyon szerettük egymást :)
Btw, a 20 kilós bull keverék szuka kutyánkkal a 6 éves lányomat mondjuk kint merem egyedül hagyni az udvaron, vagy a lányom szobájában is szoktak ketten együtt bent lenni. Ő már tudja, hogy mit szabad és mit nem a kutyával, a kutya meg 6 hós kora óta velünk van, mi nevelésünk, tudom, hogy stabil és megbízható. De az, hogy 2 órára egyedül a házban, még értelmezhetetlen, a 6 évest kutya nélkül se hagyom egyedül még. Onnantól, hogy a gyereket már itthon hagynám (még nem tudom, mikor jön el ez a pont), a kutyával is itthon merném hagyni.
Nekem mondjuk csak egy kis pincsim volt, de 8 évesen kaptam, az első kitűnő bizonyítvány után.
Egyedül sétáltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!