Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffi kutyát egyedülhagyni...

Staffi kutyát egyedülhagyni gyerekkel?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem agresszív, komolyan meg van nevelve. A fiam már akkor érdekelte őt, amikor még meg se született, most 2 éves a gyerek, mellette mindig nagyon nyugodtan viselkedik, nem ugrál nem rohangál. Én 100%ban megbízok a kutyában, de nejem nem akarja egyedülhagyni őket. Te hagynád?

2021. szept. 21. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Az oké, hogy megbízol a kutyádban és nem bántaná a gyereket de egy 2 éves gyerek önmagára is lehet veszélyes (pl.:magára ránt valamit). Igaza van a nejednek, ne hagyd őket felügyelet nélkül. Vagyis a kutya lehet egyedül, de a kisgyerek még nem.
2021. szept. 21. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Egy macskával sem hagynám egyedül, nem hogy egy kutyával, aki nem 5 kg-os és még staffi is :D Igaza van a nejednek.
2021. szept. 22. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
2 éves gyereket kutya nélkül sem hagynék egyedül, nemhogy kutyával..
2021. szept. 22. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

A staffi SOHA NEM VOLT GYEREKVIGYÁZÁSRA KITALÁLVA!!!

Ez egy forrás nélküli állítás, valaki elkezdte mondogatni, aztán ismétlik rengetegen, akik nem jártak utána az állításnak.

Harci kutyának lett kitenyésztve, később terjedt el mint családi kutya, és ez az örökség nem tűnt el a fajtából, aki ezt nem tiszteli, nem veszi figyelembe azok tehetnek a bull fajtákhoz köthető tragédiákról. Sűllyedt le olyan kis koporsó is, amit a gyerekkel együtt nevelt, legjobb haver bull típus okozott.

De még egy golden retrieverrel se hagyd soha egyedül a gyereket.

2021. szept. 23. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Az én staffim is jólnevelt, azt is hagyná, hogy kibelezzék. :D Én inkább a kutyámat félteném, mert egy ekkora gyerek képes kinyomni a szemét. Elég, ha hirtelen megugrik ijedtében, a gyerek beveri a fejét és ennyi volt. De nem értem, hogy miért kéne egy KÉT éves gyereket felnőtt felügyelet nélkül magára hagyni...
2021. szept. 23. 23:19
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

Egyedül biztos,hogy nem hagynék gyereket kutyával,két évest főleg nem.Kistestűekkel főleg nem,még ezek a nagyobbak megbízhatóbbak és nyugodtabbak is..

Az enyém biztos,hogy megpróbálna ráülni,rámászni,mindig rá kellene szólni.Mióta van hintaló mindent hintalónak néz.

A szőnyegen is biztos,hogy mellé feküdne (vagy rá),mert nagyon igényli a testközelséget főleg amikor fárad.Ezt nem minden kutya tolerálja,de azthiszem egy staffinál pont nem lenne ezzel probléma.

2021. szept. 24. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!