21/33 anonim válasza:
Az anya is ritkább színű amúgy,úgyhogy az sem kizárt,hogy az apa is bull típusú és szaporítótól keveredett ki a szuka.
Ez majd pár hét múlva derül ki,amikor egy kicsit kezdenek majd 'kutyásodni'.Minden esetre gratulálok,a szuka és a kölykök is nagyon szépek. :)
22/33 anonim válasza:
Köszönöm a képet a harmadik kölyökről (is). Nekem a fehérke nagyon tetszik. :)
23/33 anonim válasza:
Nem tudom, neked miből egyértelmű az anya pitsége, én max hunyorítva fél szemet becsukva látom bele, de csak ha nagyon akarom... teljesen más a fejformája.
24/33 anonim válasza:
Pedig igaza van,az anya egyértelműen egy bull típusú kutya,semmi köze az előzőleg felsorolt fajtákhoz még távolról sem.
25/33 anonim válasza:
23,te azért nem látod benne,mert neked ez a pit.
Ez egy szuka,semmi izom rajta,ráadásul nem rég fialt.
Az anya kutya szakasztott bull típusú,és valóban pit jellegű.Vagy Staffi lehetne még,ezt egy fajtához értő tudná pontosabban megmondani.(hátha felbukkan majd egy fajtát tartó is)
Ismétlem,ez nem fajtatiszta kutya,de semmiképpen sem husky,labrador vagy kopó.Bull type.
26/33 anonim válasza:
Valóban bull típusú.A Staffordshire terrier szerintem egy kicsit magasabb lenne,vagy legalábbis az enyém mintha egy kicsit magasabb lenne.De ez lehet hogy a kép miatt van,nem adja át annyira a felülnézet.:)
27/33 A kérdező kommentje:
2021. szept. 20. 18:03
29/33 anonim válasza:
Ha nincs benne chip és nem jelentkezik érte senki akkor igazából..amennyiben meg szeretnéd tartani van egy szép szukád.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!