Szerintem is kopó beütèsű a másik kiskutya,mivel az anya kutya is kopó, vèlemènyem szerint,ha nem is teljesen...
Mivel èn teljesen laikus,hozzá nem èrtő vagyok a kutya fajtából,ezèrt kèrdeztrm inkább a nagy közönsèget itt. Az anya ideszegődött nálunk pár hete. Szerintem kidobták egy kocsiból.
Ő a sötétebb mintázatú.. Szinte már lehetetlen őket nyugodtan lefotózni.. Állandóan mozognak, játszanak.. Szép nagy kutyák lesznek. :)
Ezek csak simán keverékek,nem tudom honnan jött,hogy labi X husky..
Semmi köze egyikhez sem.De helyes,formás kiskutyák annyi biztos.:)
Na,jól gondoltam.Az anya se hasonlít még hunyorítva és elfordított fejjel sem huskyra,labradorra meg mégúgyse.
Ha már tényleg hasonlítani kell fajtához akkor valami bull típusú az anya.Nézd meg a rózsaszerű füleket,a testalkatot és a fejformát.
Amelyik jobban fog az anyára ütni (a sötétebb mintázatú tricolor,az utolsó linkelt képen) az inkább bull típusúra fog ugyan így hasonlítani.A másik kettő nekem inkább az ismeretlen apa kutya lesz.Termetre kb ugyan olyanok lesznek.
De ismétlem,ez csak típus,tehát konkrét fajtát még keverékként sem lehet rájuk mondani.:)
A kiskutyákat mondjuk tényleg nehéz lenne önmagában megtippelni,de az anya egyértelműen egy pit,semmi köze a kopókhoz,a huskyhoz vagy a labradorhoz. :D
Méghozzá egy ritka szép pit szuka! De ne félj tőle,a fajta alapvetően egyáltalán nem agresszív.
Nem mondom,hogy fajtatiszta,mert alighanem nem az csak valami szaporító gyártotta pit jellegű keverék,de kinézetre és méretre biztosan az.
Chipje nincs? Lehet,hogy valaki keresi akár régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!