Keverhetem a szaraz, nedves es "maradek" kutyaeledelt?
Van egy kolyok kutyank. Eddig szaraz tapot kapott(mig nagyon pici volt vizzel keverve), de tegnap adtam neki egy zacskos(pedigree) zseles kajat. Ma reggelikor adtam neki par falat sonkat. Siman megeszik mindent.
De nem artok neki vele? Inkabb csak 1 felevel etessem?
Lehet keverni, de en Pedigreet nem adnek, csak a reklamja jo amugy semmit nem er. Rocco, vagy Rinti konzervvel kapjak a szarazat, nalunk ez valt be.
Jutalomfalatnak jo a sonka, de azzal se ess tulzasba, mert tul sós a kutyaknak.
Koszonom!
Tehat ha neha neha adok neki pl ebedbol megmaradt husdarabokat, az nem art neki.
Lehet, hogy reggel tapot adok neki, delutan meg konzervet. Mindkettot megeszi. Amugy picike kutya, nem esik sokat, tomeget sem kell novelni neki.
Maradek mondjuk nem jo otlet, foleg ha zsiros, fuszeres, hagymas eteleket esztek.
De ha mar ugyis mondjuk hus lesz a kaja, semeddig nem tart a kutyanak egy darabot kulon megfozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!