Milyen húsokat lehet még főzni a kutyának rizs és zöldség mellé?
Csontot ne.
Bármilyen húst vehetsz: marha, bárány, csirke nyesedék pulyka nyesedék, állateledelesnél ezek jóval olcsóbbak, mint a piacon.
Ha gyomorbántalma van, könnyen emészhetőt vegyél, csirkét vagy nyuszit.
Főtt koszt mellé elengedhetetlen a kalcium pótlás, ennek azért nézz utána rendesen. Illetve belsőség is fontos lesz, vitaminok szempontjából. Máj, vese, nyugodtan mehet, mértékkel.
Viszont ha hosszú távon gondolkodsz a főzésben, tényleg olvass utána, mert sokmindent el lehet szúrni, és szép kis hiánybetegségeket okozhatsz vele.
Én darált sertésből rizsből és répából szoktam neki főzni. De van hogy egész (főzés után kicsontozott) csirkét kap
A főtt szárnyas csont szilánkosan törik, kiszúrhatja a gyomrát azért nem ajánlott adni neki. Sertés csontot viszont csak főve lehet az élősködők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!