A nagy vagy a kisebb kutyákat bírod?
Én inkább a nagytestűeket. El nem tudom képzelni, hogy befordulok a kocsival a házam elé, és akkor egy csivava pattog ott nekem kaffogva.
Ha erre gondolok mindig elröhögöm magam:D xD
Westim és beagle-m van.
Eleinte nagytestűt akartam, néha a beagle is akkorákat ránt ha meglát egy macskát...
Egy németjuhászt vagy egy labradort nehezebben tudnék visszafogni, ha meg akarna támadni egy kutyát vagy szaladni egy macska után..
Az összeset imádom magasságtól függetlenül!
Most egy shih-tzu-m van, de amint elköltöztem itthonról lesz mellette egy boxer is :)
Volt már német dogom, most yorkshire terrierem van, legközelebb 2 salukit szeretnék:) Dea kistestűek közelebb állnak a szívemhez.
Egyébként a kistestűek nem az udvaron kaffognak, nem véletlenül tartják őket lakásban.
Csak a közepes és nagy kutyákat szeretem:)
Bocsánat, de nem tudnám elképzelni, hogy egy kis törpe kutyussal futok a mezőn:) Attól függetlenül biztos édesek, de nekem csak a nagyobb kutyák jönnek be:D
Minden kutyát szeretek.
A csivavától a dogig.
Jelen pillanatban beagle kutyám van (keverék).
De szeretem a skótjuhászt is és a tacskót is,a keverékek meg imádom.
Számomra nem a kutya mérete a lényeg.
szerintem egy kutya 3 kg fölött kutya
alatta csak kuty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!