Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miben másabb egy farkas az...

Miben másabb egy farkas az alaptermészetét tekintve?

Figyelt kérdés

Sok helyen hallottam, hogy a farkas még akkor sem lesz olyan, mint egy kutya, ha kézzel nevelik akár egészen kicsi kortól.

Arra nem tértek ki, hogy pontosan miben különbözik, viszont kíváncsi vagyok rá. Mi miatt lesz másabb, mint egy kutya, mik a fő különbségek?

A félre értések elkerülése érdekében, nem akarok farkast tartani és nem is gondoltam rá, csupán csak kíváncsi vagyok.

Illetve a farkaskutya miben különbözik a farkastól pontosan? (Rendes farakaskutyára gondolok, nem a németjuhászra, mert valamiért mi gyerekkorunkban a németjuhászt is farkaskutyának hívtuk, és nem tudom ki mire asszociál, ha a farkaskutyát leírom.)

2021. szept. 16. 22:39
1 2
 11/16 Tevenyereggyarto ***** válasza:
20%

“Felejtsük már el,hogy a kutya őse a farkas.

KÖZÖS volt az ŐSÜK a kutyáknak a farkassal,de nem farkasból lett a kutya.”

És ez a “közös ős” milyen állat volt? Teknős? Tehén? Esetleg strucc vagy papucsállatka? Vagy csaknem egy olyan állat amit ha ma meglátnál gondolkodás nélkül lefarkasoznál? Elvégre ha jól rémlik a szürke farkas egy mára kihalt alfajából lettek a kutyák.

2021. szept. 17. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

A jelenleg legelfogadottabb elmélet szerint a kutya a szürke farkas egy kihalt alfajának a leszármazottja. Tehát a kutyának a szürke farkas az őse.

A farkas (szürke farkas) a faj.

Ennek van kb. 40 alfaja, köztük a kutya.

2021. szept. 17. 10:44
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Igaz,nekünk majom volt az ősünk,akkor hasonlítgassunk téged is a majomhoz.😑🤦🏻‍♀️
2021. szept. 17. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak a bevezetőt kellene elolvasni.
2021. szept. 17. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
84%

Na, itt van megint a középázsiais kreténke, aki már annyi szamárságoot összehordott, hogy ő maga sem tudja. :D

Egyszer jártak már Erdélyben, aztán hirtelen edrélyiek. Aha, igen.

A másik meg hogy az ő kutyája "haverkodik a szarvassal meg vaddisznóval"? WTF? Persze bmeg, a csudicsodás középázsiai Disney hercegnő, még a kismadarak is rászállnak, ő meg énekel nekik. Persze.

Nem döbbenet elleni kapszula kellene, hanem elmebaj elleni.

2021. szept. 17. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Az enyém is haverkodik ezekkel.

Táp formájában,köszönjük real nature wilderness. :'D

2021. szept. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!