Tapasztalt valaki ehez hasonlót?
Figyelt kérdés
Kistestű kutyám van.TEgnap napon séta közben még semmi baj nemvolt estére kezdett olyan furán menni lassan.Reggel csak járkált leakart feküdni lefeküdt felkelt nyugtalanul sehogyan nemjó neki csakis háton fekve ugye reggel próbáltam volna megforditani őt hogy a hátán feküdjön és akkor nyűszitett fájt neki illetve kanapéről leugrott és ott is nyűszitett.Elvittük dokihoz ma reggel még azt mondta vérkép oké.Röngten oké.Mi arra gondolunk,hogy valamiféle gerincdolog lehet mert a doki emlegetett agyvérzést is szerintetek ez igy lehetséges??Én abból gondolom hogy valamiféle gerincprobléma amikor megakartam forditani nyüszitett eggyet.Esetleg valakinek ilyesmi tapasztalatok bármi?Merre lehetne tovább ?2021. szept. 11. 15:06
11/11 anonim válasza:
Nem pazarolnék akkor erre az orvosra több pénzt.
Ha iszákos eleve nem is ide hoztam volna.Ez mozgásszervi probléma és jobb idejében megtudni,hogy milyen típusú és hol.
A leleteket vihetitek így ismételni nem biztos,hogy kell majd a vizsgálatokat.
Tabu addig is:
-Lépcső
-Leugrálás innen-onnan
-Erőltetett,hosszú séta
-Túra,megerőltető mozgás
-Túlsúly..
Nem tudom milyen fajta,gondolom kis testű,ameddig normális orvos nem látja ne terheljétek nehogy rosszabbodjon.Porcerősítőt már most kezdenék neki adni,ha eddig nem kapott (ha túl drága a készítmény: csontok végéről porcok,zselatin ez beépül a csontba).
Kalciumot orvos utasítása nélkül semmiképpen! Úgyhogy most tojás héja,tojás fehérje,tej és tejtermékek (túró) kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!