Tapasztalt valaki ehez hasonlót?
Hol fogtad meg amikor meg akartad fordítani?
Lassan megy, ugrásnál nyüszít... láb, csípő?
Szerintem az agyvérzés az nem ilyen.
Na mindegy is, a doki amúgy mit mondott? Mit csinálj vele?
Merre tovább? Én keresnék a környéken egy ortopéd szakorvost először. Ha nem kaptál semmi használható infot a mostani dokitól.
Milyen orvos mond fizikai fájdalomra agyvérzést? Jó anyád volt a doki ma?
Alighanem mozgásszervi probléma amit röntgenen látnia kell.Minimum át kellett,hogy mozgassa az orvos a kutya testrészeit,hogy ő is lássa mi fáj neki.
Vigyétek el,és ki fog derülni,hogy mi baja.
Diszplázia vizsgálat (könyök,csípő,gerinc) kell,vagy porc probléma lesz.
Leírtak alapján nagyon mozgásszervi dolgoknak tűnik, nyaka alatt fogtad meg, első lába fáj... vállízület? Gyulladáscsökkentőre javult..továbbra is én maradnék annál, hogy keresni kéne egy ortopéd szakorvost.
,,A vállízület vizsgálata a sántaság vizsgálatával kezdődik, mely lehet megterhelési, hajlítási, vagy előreviteli típusú, állandó, vagy változó, mozgásra súlyosbodó-javuló formájú." forrás: Magyar Kisállat Ortopédia
Természetesen nem mondom én, hogy azzal van baj, nem vagyok orvos szóval tényleg inkább vidd el valakihez akinek ez a szakterülete. Ha elviszed, vidd el a röntgen eredményt is. (legalább nem kell újat készíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!