Akinek 4 vagy több kutyája, hogyan oldja meg a sétákat?
Én vidéken egy faluban élek, sajnálom ha így nem tudok segíteni.
Egy turnusban, bár nekem csak 4 kutyám van. Gyakorolni kell, nem mellesleg, ha a gyengébbik nemhez tartózol. Nagyon megtud húzni. Városban semmiképp nem vinném ki őket egyszerre.
Remélem segíthettem.
Reggel hajnalban megyek munkatársammal kocogni, oda viszünk 2 kutyát, illetve delután munka után szintén így oldjuk meg, és este is. Nekem 4 kutyám van, neki 2.
Egyszerre sosem sétáltatjuk őket, mert mind nagytestű, és azért 2en lányok, nem tudunk megtartani 6 Óriás maci testű kutyát.
Faluban lakunk, és alig fél km-re van kutyafuttató. Oda is le szoktunk menni, de akkor az összes kutyát visszük. Ilyenkor mindig segítségünkre vannak ismerősök, és mindannyian el tudunk menni egyszerre.
Nekem "csak" három van, őket mindig együtt viszem, ha lenne még egy, szerintem akkor sem mennék külön köröket. Falun lakom, kimegyünk a határba és elengedem őket, de a faluban is gyönyörűen jönnek pórázon.
Menhelyen ha épp van 4 egymással kompatibilis kutya és olyan kedvem van, együtt viszem őket, az első pár perc káosz, aztán elrendeződnek és szinte végig nyugisan tudunk sétálni.
Néha viszem a sajátokat is a menhelyre, olyankor ők jönnek szabadon, a menisek meg nyílván pórázon, így olyankor tulajdonképpen 4-5 kutyával sétálok egyszerre :)
Pár tenyésztőt követek, náluk szoktam látni, hogy nem szívbajoskodnak, kimennek egy elhagyatott földútra, kiengedik a 10-20 kutyájukat és mehet a séta, futás, biciklizés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!