Csalán kiütés szerű a kutyus mind a 4 lábán sűrűn . Mi lehet ez?
Tegnap nem volt neki ilyen. Most vettem észre. Sűrűn végig mind a 4 lába. Olyan mint mikor minket megcsíp a csalán. Csak a 4 lábán van máshol egy két darabot találtam. Allergia lenne? Nyilván doki lesz holnap.
Nem látszik a képen úgy. Ezen csak 1 darab látható pedig sűrűn egymás mellett helyezkednek el. Kézzel vettem észre ahogy simogattam elég érdes.
Igen olyan neki. És nem puha és sűrű . Sajnos hiába fotózom valami miatt nem látszik . Pedig tükör kamerás a telefon
Egyébként igen. Erdőn keresztül mentünk pont előtte nem rég elég sokat sétáltunk .
Az orvos jó lesz,ha ránéz,mert innen sokat én sem tudok mondani,csak tippelni,de mivel kizárólag lábig jutott a "bűnös" sejtésem szerint valamelyik növény lesz a ludas.Akár ez egy allergiás reakció is lehet az érintkezésre,elég pici kutyának tűnik,így ha egy kicsit magasabb fűbe megy pont eddig tudná össze csipkedni minden :D
Alhasán egyáltalán nincs?
Viszem de még nincs nyitva.
Yorki 7 hónapos lány
Nincs a hasán neki. Talpától a válláig végig sűrűn olyan. A “kezein” a lábainál pedig a hajnalokba van több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!