Mitől lehetnek ezek a kiütések?
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka nagyon elkezdett viszketni a combom ilelltve a kezem 1-2helyen. Nappal észre vettem hogy van rajtam 1-2 szúnyog csípés szerű kiütés, viszont ezek később már olyanok voltak mint amikor bele sétálsz a csalánba, tehát sokkal nagyobbak. Majd este felé (kb 8óra) már mind2 karom tele volt ezekkel, először sok kisebb majd "összeolvadtak" egy naggyá (kb 9 órára). Ezután elkezdtek "elvándorolni" tehát a karomról át ment a vállamra ill csuklómra, 1-2ujjamra,tenyeremre de jóval kisebbek lettek és a karomról szinte teljesen eltűnt. Ezenkívül a hátam is televolt velük de ott is javult a helyzet és 1-2 helyen a hasamon jött ki kisebb foltokban2020. okt. 12. 00:06
1/6 anonim válasza:
Ez valami rüh atka szeruseg lesz szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, fényképek alapján az enyém egyáltalán nem hasonlít rá. Mintha csalán csípés lenne teljesen olyan.
2020. okt. 12. 00:58
5/6 anonim válasza:
A leírás alapján csalánkiütésnek tűnik, ami egy allergiás tünet. De nagyjából bármi lehet az oka, tehát ha nincs tipped, akkor a legalaposabb kivizsgálás után sem biztos, hogy okosabb leszel.
Az ilyen ide-oda vándorlás is része.
Mindenképpen érdemes vele bőrgyógyászhoz fordulni.
6/6 A kérdező kommentje:
Borgyogyaszat lesz a vége mert semmi újjal nem kerultem szembe(étel, vegyszerek stb)
2020. okt. 12. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!