Keverék szerelem kölykökért mennyit szoktak elkérni a gazdik?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 10:57
2/39 anonim válasza:
Semennyit, orulj ha elviszik oket. A "szerelmes" szukat meg vigyetek el ivartalanitani.
3/39 anonim válasza:
Te mennyit adnál keverék kutyáért..?
Semennyit.Örülj,ha ingyen kelleni fog valakinek.Kistestűekkel még van is némi mázlid,ha nem valami ocsmány törpelábú,hosszú orrú hordók lesznek.
A "szerelem" kölykök helyett meg jó lenne ivartalanítani.Nehogy a te szerelem kölykeidet kelljen egy év múlva a menhelyen toszogatni,hogy legyen gazdája.🙄🤌
4/39 anonim válasza:
A NÉBIH álláspontja szerint nem is lehet pénzt kérni érte, ha nincs Felír azonosítód, ill. bejegyzett kenneled.
5/39 A kérdező kommentje:
Szerintem ingyen nem adják, mert az nem bizonyítja, hogy jó gazdik lesznek. Menhelyen is kérnek pénzt.
2021. szept. 7. 11:10
7/39 anonim válasza:
Igen, kernek penzt menhelyen, megpedig azert mert azok a kutyak oltva, chipezve, sok esetben mar ivartalanitva egyeb betegsegekbol kikezelve kerulnek gazdahoz. 😉
8/39 anonim válasza:
Hírdesd csak pénzért,ha azt akarod hogy rád maradjanak :D
9/39 anonim válasza:
Normális ember nem szaporít.
Pénzt egy keverékért pláne csak egy mocskos szaporító kér el. Az, hogy 30e ft-ot elkérsz, nem garancia semmire. A szerződés és a nyomonkövetés már igen.
10/39 anonim válasza:
én ingyen hoztam mindig a keverékeket, max az oltás árát szoktam fizetni, ami nálam 3000-5000 ft
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!