Milyen gyakran adtok konzerv tápot a kutyának? Azon kívül száraztápot kap?
Hetente kb 1-szer de van hogy 2 hetente kap konzervet.
Száraz tápot kap, de mindig szottyosan... 15 éves, egyszerűen nem szeret rágni az utóbbi 2 évben... inkább nem eszik.
Kivételt képez a husikás csont... azzal elvan és meg is eszi.
Szóval kap házi kaját is, rizst, bulgurt, levest, zöldséget, hús maradékot... puffasztó dolgokat plusz krumplit, hasonlókat nem adunk neki.
Köszöüni szépen nagyon jól megvan... 10 éve nem volt beteg.
Nekem is idős a kutyám, 13 éves és ő is nehézkesen rág már. Gondoltam rá én is, hogy beáztatom a szárazkaját, de akkor nem fognak teljesen tönkremenni a fogai? Mert úgy tudom a rágással tisztulnak neki.
Szoktunk neki adni "fogkefe" gyanánt csontot, ha nem is eszi meg a marha térdet de rágicsálja.
Vagy rendes kutyafogkefét amit meg is ehet.
Nincs baj a fogaival mert mondom ami az ínyére való szívesen elbíbelődik vele.
Mekkora kutyusod van?
Én egyet mindig 4 felé szoktam osztani.400g-os kutyakonzerv fedővel,hűtőben elvan simán,ha bármi furcsa szaga/állaga lenne nem enné meg és oda sem adnám.
Így a 4 (3,5)kg száraztáp mellé 8db konzervet szoktam venni,az kb 3000ft többlet,de így jobban megeszi a tápot is,és sokat se adok mellé. :)
De a Zoopluson lehet rendelni jó árban jó konzervet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!