Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan kutya párzás után hogy...

Kan kutya párzás után hogy viselkedik? Ez volt az első pároztatása. Kicsit izgága azóta, plusz 2x hányt ilyen vízszerűt. 😖😭 Kicsit ideges vagyok. 😖🙏

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

A kutyád szűrt az örökletes betegségekre? Van tenyészszemléje? Egyáltalán tk-es? (Bár abból, hogy még a fajta nevét sem tudod leírni, sejtem a választ...)

Vagy csak szaporitasz az esetleg beteg, ideggyenge, keverék kutyáddal. Undorító egy féreg vagy, hogy ennyire nem tiszteled, nem szereted a fajtát. De akkor egyáltalan miert tartasz kutyát?

2021. szept. 2. 22:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem keverek a kutyam! Az hogy kimaradt egy c betű a a nevebol ellett irva... Torzskonyves, es semmi genetikai betegsege sincs. Nem ideggyenge, nagyon okos tanithato, kiallitasi kutya! Jaaaa mellekesen majd ha csak fajtiszta kutyak lesznek 100-200 ezreke, esetleg tobb, es a csoro ember majd nem teheti meg h kegyen egy kutyaja pedig lehet jobban lenne szeretve mint barki masnal, majd akkor mondjatok h undorito a "szaporitas". Szerintem az az undorito aki nem tud az esetleges kolyokkutyakkal mit kezdeni, es kiteszi oket... Nem az aki szereto csaladot keres nekik!!!
2021. szept. 3. 06:55
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

A kutyád szűrt a betegségekre? Van tenyeszszemléje? Nincs? Akkor innentől semmi sem bizonyítja, hogy nem egy beteg, gyenge adottsagú kutya!

De jó lesz, ha majd egy csomó beteges, keverék kölyök fog születni...

Még hogy tk-es... Ha az lenne, lenne szerződésed, ahol a tenyésztő kikötötte, hogy nem szaporíthatsz vele!

Komolyan nem látod, hogy a szaporítas hogy teszi tönkre a fajtát? Hogy a szaporítás miatt van annyi patellás, légcsőszűkületes, szembeteg, szívbeteg, epilepsziás biChon? Amikor csak az anyagi haszon számít, a fajta nem. A kölykök nem. Gratulálok, ennyi ésszel tényleg kár állatot tartanod.

2021. szept. 3. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Biztos, hogy nem torzskonyves, kulonben ivartalanitasi kotelezettsege lenne.

Olyan pedig soha nem lesz, hogy csak fajtatiszta kutyak maradnak fenn, pont az olyan idiotak miatt, mint a kerdezo, akik nem ivartalanitanak, cserebe eszetlenul szaporitanak.

2021. szept. 3. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem biztos utolsó. Nekem yorki lány kutyusom van. Törzskönyves. Tenyésztőtől van. Nem kötelez rá hanem javasolja mert ők hajlamosak a méh betegségekre. Szóval van olyan tenyésztő aki kötelezettség nélkül is oda adja a kutyust. Az mindegy hogy milyen fajta. Hisz mindig lesznek újabb tenyésztők is. Ahhoz pedig hogy az legyél törzskönyves kutyusod kell legyen. Ha mindenki arra kötelezne végül arra jutnánk hogy nem lesz tenyészet.
2021. szept. 4. 01:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. El felejtettem hogy én ivartalanítani fogom csak kicsinek tartom még hozzá. Valószínű első tüzelése lesz neki így viszont biztos hogy nem nyúlhat hozzá senki.
2021. szept. 4. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!