A kutyám megütötte magát, lehet baj?
Figyelt kérdés
Ahogy futott, a feneke neki ütödött egy fal sarkában ( elég érdekesen vette be a kanyart) és most vettem észre hogy egy nagy piros/lila folt lett és ott egy dudor. Jó kedvű meg minden, csak ha hozzáérünk ehez akkor fájlalja.
Lehet valami baja tole?
2021. aug. 31. 23:34
2/13 anonim válasza:
Beütötte, valószínűleg be van dagadva. Borogasd be neki ott.
3/13 anonim válasza:
Hogy érted, hogy megölette magát? Nincs elírva a cím?
5/13 anonim válasza:
Mégis mi baja lenne? Úgy mégis... Viccen kívül kérdezem.
6/13 anonim válasza:
Ahjj… szegeny :( durva hogyha egy kutyáról ilyet olvasok sokkal jobban sajnalom mint egy embert
7/13 anonim válasza:
Valószínűleg vérömleny keletkezett. Volt egy középsnacim, neki is az oldalán lett ilyen. Én elvittem dokihoz és leszívták. De van orvos, amelyik nem nyúl hozzá.
8/13 anonim válasza:
Szerintem tegyél rá egy kicsi hidegvizes rongyot és ha nem igazán javul a helyzet vidd el állatorvoshoz. Vagy kenegesd be egy kis körömvirág krémmel(ha nincs neked szinte mindenhol lehet kapni)
Az én kutyámnál ez bevált.
9/13 anonim válasza:
Nem lesz baja. Az enyém rendszeresen úgy kergetőzik, hogy hátrafelé néz futás közben és mindig felkenődik valamire. Pedig már rájöhetett volna 10 évesen, hogy ez nem olyan jó.
10/13 anonim válasza:
#4 Többször is átolvastam kommentelés előtt és akkor még az volt a címben. Vagy már nem tudom mi van. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!