Milyen kutyát ajánlotok?
Azért az aranyhörcsög meg a kutya nem ugyan az.
Be lehet vonni egy 10 éves gyereket,de 10/9 magasról le fogja tojni az egészet.Eleinte ameddig kicsi a kutya izgalmas minden amit lehet vele csinálni,fésülni akarja majd meg had sétáltassa,aztán az egész úgy elévül.
Minden napi rutin része lesz amit nem igazán szívesen csinál.
1. Válaszoló: nálunk nincs kutya csak családban, unokatestvéreknèl stb, lehet rosszul fogalmaztam.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat, átgondoljuk, és ha úgy döntünk, hogy bele vágunk, akkor biztos nem a kutyuson fogunk spórolni, nem szaporítótól fogunk venni
Nekem 2 évesem van,de nem szívesen vállalnék kiskutyát.Kutyát sem úgy általában.
Egy év és óvoda,ha ki is megyünk akkor játszótérre.Kutyát a játszóra nem vihetek,kisgyereket meg kutyafuttatóba lenne rossz ötlet.Már csak azért is mert nem tud ott mit csinálni.
Minden rossz indulat nélkül is egy nagyobb testű fellöki,rálép és az a kutya gazdájának is kellemetlen és a gyereknek sem jó élmény.
Kutya iskolába nem lenne időm vinni,ha bármi adódik is vagy az a szitu maradna,hogy most a kutya séta/kutya dolga marad el vagy a kisgyermeké,mert a kettő igényeit együtt nem mindig lehet elintézni.(pl beteg a gyerek,ellátni kell,beteg a kutya,nyugalomra van szüksége..)
Sok minden van ami miatt ilyen pici mellé én biztos nem hoznék főleg lakásba.Esetleg egy 5-6 év körüli mellé már igen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!