Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ár környékén mozog egy...

Milyen ár környékén mozog egy törzskönyvezett Havanese kutya?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 22:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
67%
Miért ragaszkodsz kölyökhöz? Én kb. 1,5 éves kutyát fogadtam örökbe, már szobatiszta volt, már túl volt a kamaszkoron, a fogváltáson, nagyon kötődik, és egy kistestű azért sokáig élhet.
2021. aug. 24. 23:05
 22/39 A kérdező kommentje:
Nem tudtam eldönteni, hogy szarkazmus volt, vagy sem. Azt szeretném hozzá tenni, hogy kiskorom óta 12 mentett kutyánk volt, mivel anyukám ezzel foglalkozott fél életében. Ha esetleg valóban szarkazmus volt, akkor még annyit, hogy szerintem semmi gond nincs azzal, hogy 12 kutya után szeretnék egy kölyköt, amit én nevelek fel, én tanítom, és nem csak lesz, amelyennek "nevelte" a gazdája, aki kidobta.
2021. aug. 24. 23:07
 23/39 A kérdező kommentje:
21, a 20asnak írtam, viszont igazából ezzel megávlaszoltam a kérdésedet is
2021. aug. 24. 23:08
 24/39 anonim ***** válasza:
30%

Nem szarkazmus volt

én sem szeretem felnőtt kutyákat, nekem is kicsi kell mindig

2021. aug. 24. 23:09
 25/39 A kérdező kommentje:
A menhelyben pedig valóban csalódtam. Találtam kb 2 hónapja 3 db édes, kistestű testvér kölyök kutyát, mindhez oda volt írva, hogy gazdijelöltje van, majd amikor próbálkoztam elérhetőségen, nem mentem semmire, de azóta is ott van, hogy gazdijelöltje van mindnek... Ezt eljátszottam tucat menhellyel, tényleg rettentően kevés a kistestű kölyök, ami még szabad. Fene se akart költeni, főleg, hogy keverékek között nőttem fel és tudom, hogy szinte sosem voltak betegek 1-2 kivételével.
2021. aug. 24. 23:12
 26/39 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatba futottál menhellyel, nekem jó a tapasztalatom, ahonnan az én kutyám van, és olyan, amilyennek én nevelem, az előélete ellenére. De remélem, találsz megfelelő kölyköt, ha ragaszkodsz ehhez, semmi baj ezzel sem, de sokan nincsenek felkészülve egy kölyök neveléséhez, csak azt látják, hogy pici, aranyos, de ami a kölyökkel jár, munkára már nincsenek felkészülve, és amikor már nem olyan cuki, aranyos, akkor megy a cuki kölyök a menhelyre. Így, hogy neked van mentett kutyával tapasztalatod, persze, más a helyzet, hiszen látod a másik oldalt is.
2021. aug. 24. 23:27
 27/39 A kérdező kommentje:
26, ebben nagyon igazad van, hogy sokan nincsenek felkészülve rá. Szerintem nem is lehet igazán felkészülni és tudom, hogy én is ezer hibát fogok véteni, de 21 éve vágyom rá, hogy saját kutyám lehessen, hiszen eddig csak jöttek és mentek nálunk a mentett kutyák. Szeretném, ha mellettem nőne fel, nem is tudom, ez egy olyan eszmei kötelék a fejemben, mint ahogy sok pár is kisbabát szeretne és nem egy 10 éves kisgyermeket. Teljesen más. Ettől függetlenül, ha valaha lesz lehetőségem kertre, mindenképpen szeretnék befogadni egy nagy macit, belőlük viszont van rengeteg.
2021. aug. 24. 23:31
 28/39 anonim ***** válasza:
60%
kívánom hogy megtaláld a legkedvesebb, legpuszisabb kiskutyát!
2021. aug. 24. 23:57
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

"ebadtán".

Persze,hogy ebadtán csak papír nélküli van 130.000-ért.Mit vártál?

Tenyésztő nem regisztrál ilyen szar oldalakra.

Ilyen kiskutya.hu meg jófogás.hu oldalakon se tudom hogy miért keresnek az emberek tenyésztőt.

Normális tenyésztő NEM spórol a törzskönyvön.Utólag törzskönyvet NEM lehet kikérni,vagy hatalmas macera és legalább 60.000ft.A hülyének se éri meg.

NEM tart meg feleslegesen törzskönyvet csak hogy neked a kutyát 250.000 helyett 150.000-be adhassa el..

Ezek mind szaporítók,akik baromi jól el tudják adni magukat és a kutyáikat.Hiszen mit fog mondani az átlag ember? "Nekem úgyse kell tk,nem tenyésztésre kell csak családtagnak 🥴"

Nem a tenyésztés miatt kell a TK! Az igazolja,hogy fajtatiszta kutyát vettél,nem rád sóztak egy fajtajellegű keveréket egy rakás pénzért.

Ráadásul számla,és szerződés minimum KELL,hogy járjon a kutya mellé,a szerződéssel vállal garanciát a kutyára.És meg kell nézni,hogy mit ír bele.Ha beteg a kutya állnia kell a költségeket a KÖZÖS megegyezés szerint.

Már meglévő,eladó kiskutyák.TÖRZSKÖNYVEL,KENNELBŐL.

[link]

Tenyésztők,igazolva!

[link]

+ Facebook Havanese csoportokban érdeklődj,hogy ki tenyésztő,kitől érdemes venni,milyen árban dolgozik és van-e jelenleg kiskutyája.

2021. aug. 25. 08:09
 30/39 anonim ***** válasza:
12%

na megjött a gyakoris tenyi ** nyaló, aki a rózsaszín ködben él

na áruld már el, hogy a te álom tenyid az hol hirdet, ha létezik egyáltalán?

a te álom tenyid mért nem hirdet kutyás oldalakon, ahol a kutyákat az emberek keresik?

"Nem a tenyésztés miatt kell a TK! Az igazolja,hogy fajtatiszta kutyát vettél,nem rád sóztak egy fajtajellegű keveréket egy rakás pénzért."

Igen. Viszont ha TK van a zsebedben, akkor tenyésztésre foghatod a kölyköt amit vetted, ha pedig nincsen, akkor nem tenyésztheted.

Innen van a jelentős árkülönbség, egyszerűen többet ér a kutya TK-val.

".És meg kell nézni,hogy mit ír bele.Ha beteg a kutya állnia kell a költségeket a KÖZÖS megegyezés szerint."

ilyet szinte sose, senki nem ír bele... te valami rózsaszín ködben élsz

illetve hülyeség is, ha megfázik nálad a kutya, minek fizetné a költségeit?

baromság

2021. aug. 25. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!