Milyen ár környékén mozog egy törzskönyvezett Havanese kutya?
Nem szarkazmus volt
én sem szeretem felnőtt kutyákat, nekem is kicsi kell mindig
"ebadtán".
Persze,hogy ebadtán csak papír nélküli van 130.000-ért.Mit vártál?
Tenyésztő nem regisztrál ilyen szar oldalakra.
Ilyen kiskutya.hu meg jófogás.hu oldalakon se tudom hogy miért keresnek az emberek tenyésztőt.
Normális tenyésztő NEM spórol a törzskönyvön.Utólag törzskönyvet NEM lehet kikérni,vagy hatalmas macera és legalább 60.000ft.A hülyének se éri meg.
NEM tart meg feleslegesen törzskönyvet csak hogy neked a kutyát 250.000 helyett 150.000-be adhassa el..
Ezek mind szaporítók,akik baromi jól el tudják adni magukat és a kutyáikat.Hiszen mit fog mondani az átlag ember? "Nekem úgyse kell tk,nem tenyésztésre kell csak családtagnak 🥴"
Nem a tenyésztés miatt kell a TK! Az igazolja,hogy fajtatiszta kutyát vettél,nem rád sóztak egy fajtajellegű keveréket egy rakás pénzért.
Ráadásul számla,és szerződés minimum KELL,hogy járjon a kutya mellé,a szerződéssel vállal garanciát a kutyára.És meg kell nézni,hogy mit ír bele.Ha beteg a kutya állnia kell a költségeket a KÖZÖS megegyezés szerint.
Már meglévő,eladó kiskutyák.TÖRZSKÖNYVEL,KENNELBŐL.
Tenyésztők,igazolva!
+ Facebook Havanese csoportokban érdeklődj,hogy ki tenyésztő,kitől érdemes venni,milyen árban dolgozik és van-e jelenleg kiskutyája.
na megjött a gyakoris tenyi ** nyaló, aki a rózsaszín ködben él
na áruld már el, hogy a te álom tenyid az hol hirdet, ha létezik egyáltalán?
a te álom tenyid mért nem hirdet kutyás oldalakon, ahol a kutyákat az emberek keresik?
"Nem a tenyésztés miatt kell a TK! Az igazolja,hogy fajtatiszta kutyát vettél,nem rád sóztak egy fajtajellegű keveréket egy rakás pénzért."
Igen. Viszont ha TK van a zsebedben, akkor tenyésztésre foghatod a kölyköt amit vetted, ha pedig nincsen, akkor nem tenyésztheted.
Innen van a jelentős árkülönbség, egyszerűen többet ér a kutya TK-val.
".És meg kell nézni,hogy mit ír bele.Ha beteg a kutya állnia kell a költségeket a KÖZÖS megegyezés szerint."
ilyet szinte sose, senki nem ír bele... te valami rózsaszín ködben élsz
illetve hülyeség is, ha megfázik nálad a kutya, minek fizetné a költségeit?
baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!