Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ár környékén mozog egy...

Milyen ár környékén mozog egy törzskönyvezett Havanese kutya?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 22:25
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
14%

[link]

ittvan a leírásban

tk-val 250

tk nélkül 180

2021. aug. 24. 22:31
 2/39 anonim ***** válasza:
97%

Hobbi 120.000/150.000-től,kiállítási 300.000-től a csillagos égig.

Szuka mindig drágább,mert fedezhető.Kan,szín "hibás" (kiállításon nem elfogadott színben születik),tenyésszemlén elbukott,beteg vagy standardnak nem megfelelő (pl legkisebb kölyök túl kicsi,legnagyobb túl nagy,akármi) kifejezetten olcsó,de ivartalanítási kötelezettséges.

2021. aug. 24. 22:33
 3/39 anonim ***** válasza:
97%

Nehogy! Tenyésztő,rendes tenyésztő nem ad kutyát tk nélkül!

Átverés,ha meg akarnád venni TK-val se tudna adni hozzá,az oltási könyvvel keverik a TK-t mert nem tudják,hogy az csak egy szelet papír..

2021. aug. 24. 22:34
 4/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Tyű, tehát ha megddolgozom az áráért, a minőségi tápért, a felszerelésért, akkor még 40-50 ezerért kötelezően ivartalanítanom kell? :( Ezt nem tudtam.

2021. aug. 24. 22:35
 5/39 A kérdező kommentje:
Harmadik, ezt nem értem. Én tenyésztőtől szeretnék törzskönyves kutyust.
2021. aug. 24. 22:36
 6/39 anonim ***** válasza:
7%

ezek szerint mégis

nézd meg az #1-et

ha spórolni akarsz, nem tk-zol

ha akarod tenyészteni, tk-zol

ennyi

2021. aug. 24. 22:36
 7/39 A kérdező kommentje:
Nem akarom tenyészteni. Azért akarok tk-s kutyát, mert van egy garanciám, hogy sokkal kisebb eséllyel lesz beteges és nem támogatom így a szapikat.
2021. aug. 24. 22:37
 8/39 anonim ***** válasza:
6%

így van, idáig a tenyiket támogatod, rendben. egy fokkal jobb, mint a szapikat támogatni

az viszont baromság, hogy sokkal kisebb eséllyel lesz beteg

garanciát sem vállalnak, olyan valószínűleg még sosem történt, hogy beszálltak volna állatorvosi költségekbe, vagy az ideggyenge kutyát kicserélték volna...

max ha nagyon rossz a helyzet és elpusztul vagy el kell altatni, akkor ad egy másikat, nagyon maximum, ennyi a garancia

2021. aug. 24. 22:41
 9/39 A kérdező kommentje:

Miért lenne baromság, hogy sokkal kisebb eséllyel beteg? Egy kertben összerakott kutyapár, aminek még alapvető tesztjei sem voltak, sokkal nagyobb eséllyel hoz létre beteges almot, mint egy ellenőrzött körülmények között, engedéllyel tenyésztett, egészségügyileg tesztelt pár.

De én már nem értem ezt az egész gyk-t, amikor anno azt kérdeztem, hogy mennyi egy sima, kerti kutya, akkor hányadéknak neveztek, mert én olcsón akarok kutyát venni, támogatom a kínzó szapikat és pusztuljak meg, hogy nem adok ki a társamra pénzt. Most eldöntöm, hogy elkezdek ezért dolgozni, hogy inkább párszázért vegyek egy tenyésztőtől, és akkor ez ugyanolyan rossz...

2021. aug. 24. 22:47
 10/39 anonim ***** válasza:
72%

haggyad már a színhibát meg a más méretet bástya

130-ért papír nélkülit kapsz maximum 2 oltással meg féreghajtással

nyiss már egy böngészőt és nézd már meg a piacot mielőtt ostobaságot terjesztesz, kérlek

szerintem 180-200-tól kezdődik a TK papíros

2021. aug. 24. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!