Mire kell nagyon odafigyelnem? Anyukámnak lakásban tartott kutyusa van amit és nagyon imádok. Sokat járunk hozzájuk. Viszont most babát várok. A kutyusnak minden oltása megvan 3 havonta féreghajtatva van. Ezek után is szeretnék hozzájuk járni.
Miért ne járhatnál a baba után is édesanyádhoz??
Mert ott egy kutya??
Mióta megszülettem van kutyám,jó mondjuk nem épp olyan családban nevelkedtem ahol egy fűszállat nem foghattam meg,sőt ha tyúksz-arba ültem vagy nyúltam az se érdekelt senkit..szóval azért kicsit nagyobb odafigyelés lehetett volna de mindegy nem életrajzot kértél.
Ha a kutya oltott,féregtelenitve van,veszetség elleni oltása van és nincsenek gondjai a kisgyerekekkel és tudja,hogy hol a helye a családban akkor a kisgyermeked is mehet nyugodtan.
És ha nagyobb lesz se kell minden állattól elhúzzni,hogy nem szabad megsimogatni,fúj. :)
És a higénia fontos (kézmosás) és a nyalakodást hanyagoljátok!
És gratulálok a babához!Mennyi idősek vagytok már?
Vigyázz a kutyára, hogy ne kapjon el fertőző betegséget a babától.Ugyanis az egészséges kutyától senki nem lesz beteg, viszont a kutya könnyen elkap minden emberi betegséget.
Egyébként a kisbabát soha ne hagyjátok egyedül kutyával, amíg legalább 8-10 éves nem lesz.
A gyerekek ugyanis nem értik a kutyák jelzéseit és abból baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!