13e ft/hó kiadás 3 kistestű kutyára sok vagy kevés?
Nekem kevésnek tűnik. Itt tényleg az a kérdés, hogy mit kapnak enni. Mert ha ennyiből kijön, nem valami jó minőségű kaját ehetnek.
Mamáméknak egy kistestű kutyájuk van, középkategoriás táppal etetnek, de az is 3500 ft/hónap. Bolhairtó is kb 2000 ft/hónap.
Nekem a 12,5 kg-os táp talán 1,5 hónapig elég egy nagyobb testű kutyának(kb 40 kg). Az kerül 15-20 ezer forintba kB. A táp közepes minőségű évek óta ezt eszi, szereti és semmi baja nincs.
Ha te szintén ekkora zsákkal veszed és ezt elfogyasztja a 3 kutya egy hónap alatt, akkor szerintem teljesen jó.
Reális lehet. Kb brit prémium árkategóriájú táppal egy 10es körül van az etetés, az pedig egy korrekt eledel.
Nagytestű kutya gazdájaként mondom, hogy kiskutyákra meglepően olcsó a féreghajtás, bolha írtás stb
De egyébként sem az a fontos, hogy mennyit költesz a kutyádra, nem verseny ez. A lényeg hogy megfelelő körülmények között tartsd. A táp minősége nem hiszem hogy olyan vészes lenne, de havi 3000+ ráfordítással már sokkal jobbakat is találsz. Ha ez beleférne, akkor válassz egy jobb minőségű eledelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!