Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertes ház. Nyugdíjas anya...

Kertes ház. Nyugdíjas anya negyvenes fiával él. Milyen fajta kutya való nekik?

Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

Bármilyen keverék egy kutya árvaházból.

A kutya csak kutya. Mindegyiknek 4 tappancsa, nagy barna szemei és ösztönös viselkedése van.

Bemész, körbenézel, érezni fogod, hogy melyikkel tartozol össze.

Mindenkinek ott van valamelyik ebtelepen a társa, csak sokan nem mennek el értük, pedig a kutyák nagyon várják őket.

2021. aug. 14. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is mentett kutyám van, mégsem lenne jó bárkinek, és van, akinek egyáltalán nem ajánlanám. Nulla információra nem lehet kutyát ajánlani. Van, amelyikkel aktívan sportolni kell, van, ami nem tartható kint, van, aminek nagyon problémás az egészsége, van, amelyik nem aktív, de félelmi agresszív az előélete miatt... stb.
2021. aug. 15. 10:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Neked milyen utolsó?
2021. aug. 15. 18:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy kistestű mentett keverék van, félelmi agresszión folyamatosan dolgozni kell, lakásban él, de túrázni is szoktunk, bírja a 20-30km-t, nem lehetne udvaron tartani, otthonülőknek nem való.
2021. aug. 16. 07:56
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

7 mivel idősek , sok unokával, nincs szükség gyerekpótlékra. Nem kell belemagyarázni hülyeségeket. A kutya nem uralkodik, hanem egyszerűen imádják. Nálad ez teljesen elképzelhetetlen, ugye?

Aki kiköti láncra a kutyáját annak minek is kutya? Magadra ismersz?

2021. aug. 16. 08:13
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

#15 Nagyon félre nyúltál! Minek nézel, állatkíznónak, csak azért, mert kinti kutyám van? Nem szokásom bele menni vitába olyan személlyel, aki ennyire agyatlanul általánosít.

Mit tudunk a tacsiról? Bent tartják, nincsenek számára felállított szabályok, a kutya a főnök, elég esélyes, hogy rossz minőségű kajával etetik, nincs nevelve, és szinte biztos, hogy az idősek nem viszik sétálni és gyerekként bánnak vele.

Az én kutyám kinti, de egy konkrét szobája van a ház mellett közvetlenül, ahol kellemesebb idő van, mint bent a házban. Imád a fűben heverészni, van külön medencéje is, ha melege lenne. A lánc fogalmát nem ismeri, szabadon van, a pórázét viszont annál inkább, mert rendszeresen viszem sétálni. Prémium tápot kap, rengeteg trükköt tud, mentális és fizikai fárasztást minden nap kap. Adott helységekbe nem mehet be, a saját biztonsága érdekében. Szabályok vannak felállítva, parancsra eszik, a kaját el tudom tőle venni, sorrendiségi szabályok betartva. Soroljam még? Ha állatot vállalok, azt egyértelműen szeretem is és pont ezért biztosítom számára az igényeit. A tacsi bentre való alapból, az én kutyám kintre, ami már a szőre dússágából is egyértelmű. Nem attól lesz valaki szar gazda, hogy kint tartja a kutyát. A tacsi hiába van bent, ha a babusgatáson kívül mást nem kap. 🤷‍♀️

2021. aug. 16. 10:32
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

16 szerintem olvasd végig a hozzászólásodat, hogy te mennyire agyatlanul általánosítasz. Ja, mellesleg nagyon mellényúltál. Szegény tacsi, állandóan babusgatják, nagyon szenved , rettenetes sorsa van.

Ráadásul parancsra eszik és nem mehet be csak néhány helyre. Ja, az a te kutyád. Hát nem cserélnék vele a tacsi helyében, az biztos. Te élvezettel uralkodsz a kutyádon és ezt úgy állítod be, hogy jó neki. Szánalmas rs beteges!!!!

2021. aug. 16. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!